EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

marți, 10 noiembrie 2015

Protest împotriva corupției

A 5-a zi de protest împotriva clasei politice corupte până în măduva oaselor. Ultima

Bicicletă, portavoce, fluier, drapel. Am fost pe ei, pe politicieni.
După asasinatul din clubul bucureștean ce are toate datele unui atac terorist, România se află într-o situație precară. Cu un SRI corupt, plin de colonei și generali în izmene, făcuți la normă, care nu a fost capabil să preîntâmpine o așa tragedie soldată, deocamdată cu 48 de morți, țara este destul de fragilă. E bolnavă, țintuită la pat. Politic, economic, social suntem terminați. UE abia mai respiră. Migratorii dau năvală. Vin mai mulți din China și alte țări din est decât din Siria sau mai știu eu ce țară africană. Rusia iși umflă mușchii și pare mai mare ca de obicei. Cealaltă Românie, R.Moldova este slăbită, cu ștreangul de gât. Ucraina este instabilă. Ungaria și-a scos trupele la graniță. Serbia face exerciții militare comune cu ursul de la răsărit.
Date fiind condițiile, am luat decizia să mă retrag. Am spus ce mă durea și sper că politicienii au înțeles că așa nu mai merge. Știu că atitudinea lor o să se schimbe foarte puțin și că va mai fi nevoie de ieșiri in stradă pentru a-i readuce cu picioarele pe pământ. Insă, peste toate, avem nevoie de stabilitate, de liniște. Incă nu e momentul nostru. Trebuie să mai răbdăm. Ne maturizăm, devenim ințelepți, ne organizăm, gândim la rece și apoi lovim puternic balaurul drept în creștet. Deocamdată l-am speriat.
O să mă închid în atelierul meu si o să îmi canalizez toate energiile spre lucruri frumoase, utile. Insă, voi ramâne la fel de vigilent.
Să ne auzim cu bine!

miercuri, 4 noiembrie 2015

Protestăm împreună

Ora 13.00, Consiliul Județean și Prefectura Neamț
Revolutia continuă! Terminăm ce au început părinții noștri în decembrie 1989
JOS TOATĂ CLASA POLITICĂ! AJUNGE!
De astazi, incepand cu ora 13.00, voi reincepe protestele impotriva lor, a securistilor si comunistilor. Mă veți găsi in fața Palatului Administrativ.
Nu vreau sa strig in fata unor cladiri goale. Nu doresc sa fac plimbari nocturne. Nu intentionez si nici nu am de gand sa fiu manipulat de ei, de baietasii cu cagule, de ong-isti platiti sa disimuleze.
Vreau sa protestez in fata institutiilor statului parazitate/paralizate de incompetenta si incompetenti fix la ora 13.00.
Le spun cat sunt de corupti, atunci cand se afla la serviciu.
Si inca ceva!
Daca tinerii nu vor ocupa la propriu institutiile statului, nu se va schimba absolut nimic. Vor ramane tot ei.
Intrati peste Palatul Parlamentului, Guvern, CJ-uri, Prefecturi, deconcentrate. Ocupati fotoliile lor. Luati-le banii, ca tocmai si-au marit salariile. Veti fi infinit mai buni ca ei.
Nu uitati ca in decembrie 1989 comunistii si securistii nu au vrut sa se dea jos din fotolii. Inca sunt acolo. Daca nu ei, rudele lor.
ROMANIA, TREZESTE-TE!
Ori protestam ori ne plimbam! Nu suntem masa de manevra!