EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

luni, 23 martie 2015

Putin, suntem alaturi de tine! - KGB traieste in noi

15 martie 2015, ora 15.00. Zi faina de plimbat ursul pe strazile Clujului. Cei 10-15 dreptaci cu capul chel veniti din toate colturile Romaniei se alatura celorlalte ong-uri de sistem. Sunt platiti sa simuleze aniversarea lui Avram Iancu. Au ras din start cate una-doua tuici si 3-4 beri de caciula, liderul acestora vazand sute de manifestanti: http://www.nouadreapta.org/actiuni_prezentare.php?idx=480. Adevarul aici: http://www.agerpres.ro/social/2015/03/15/cluj-noua-dreapta-l-a-omagiat-pe-avram-iancu-si-a-condamnat-separatismul-maghiar-18-56-06. Dupa ce a terminat de vizionat toate desenele animate, gasca baietilor veseli din servicii si-a dat intalnire la Cluj Napoca, pentru a cere raspicat mutarea capitalei tarii la Sfantu Gheorghe. Ceva de genul: daca te mananca urechea dreapta, scarpina-te cu mana stanga. Nimeni nu intelege de ce “baietii cu ochi albastri” au tipat de la Cluj ca vor sa se mute, cand era mai simplu sa zbiere  chiar din orasul pe care il vad deja buricul Romaniei! Abia astept marsul de peste 1 an. Sunt nerabdator sa aflu unde mai vor sa mute baietii capitala? Insa, iata mesajul subliminal pe care serviciile statului de drept, platite din banii mei, il transmit tuturor orbilor:


Putin, suntem alaturi de tine! KGB traieste in noi!
Steag în culorile panglicii Sfântului Gheorghe. Adesea folosit de separatiștii pro-ruși din Ucraina. Asa-zisii separatisti pro-rusi sunt de fapt niste sonati inrolati in trupe neo-naziste de diversiune controlate de fostele structuri ale KGB din fosta URSS. Misiunea lor e sa dea tuturor impresia ca Putin si-ar dori ruperea Ucrainei. Fostele structuri ale KGB nu au nimic de-a face cu Vladimir Putin. Putin isi doreste o Ucraina unita. Este mai simplu de controlat unita, decat impartita. Noua Dreapta face parte din trupele evreiesti, neo-naziste, "pro-ruse" controlate de Alexandr Dughin, ideologul miscarii panslavice EuroAsia. Vladimir Putin nu este de acord cu Alexandr Dughin. Pentru Rusia, Dughin este un dusman, un provocator pus pe declansat cel de-al 3-lea razboi mondial.

Baieti, n-ar fi fost mai simplu sa cereti mutarea capitalei Romaniei la Cluj? Acum, pe bune, stiti voi vreo tara de pe planeta care sa aiba capitala chiar in centrul ei?  

miercuri, 4 martie 2015

Laza Iulian Adrian, esti turnator?

In timpul vietii, dar mai ales atunci cand am activat intr-o ong, am intalnit o multime de turnatori ai judetului Neamt. Pe cei din afara judetului, R. Moldova ori alte tari nu-i mai iau in calcul. Am acasa o lista cu vreo 150 de ciripitori nemteni. Sunt atat din politie-DIICOT-2,15, MApN, SRI-aripa Soros ori SRI-aripa Vantu, SIE-divizia interna, SIE, cat si din serviciile paralele aflate in ilegalitate.
Insa, iata si un ciripitor recrutat de politistii pietreni care nu a fost de acord cu seria celor 100 de proteste realizate de mine. Laza Iulian Adrian, un cocalar din cartierul Maratei, domiciliat pe strada Progresului, nr.138, bloc D7, scara A, etaj 4, apartament 17, a scris cu manuta lui o turnatorie demna de toata jena. Priviti fotografia de mai jos:
Laza Iulian Adrian, esti un individ cu moralitate 0, un ciripitor vai mama lui, un muritor de foame, un jeg uman, un individ de nimic, un nimeni, un turnator de sistem!

Cred că ești mândru de tine, nu?