EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 4 noiembrie 2015

Protestăm împreună

Ora 13.00, Consiliul Județean și Prefectura Neamț
Revolutia continuă! Terminăm ce au început părinții noștri în decembrie 1989
JOS TOATĂ CLASA POLITICĂ! AJUNGE!
De astazi, incepand cu ora 13.00, voi reincepe protestele impotriva lor, a securistilor si comunistilor. Mă veți găsi in fața Palatului Administrativ.
Nu vreau sa strig in fata unor cladiri goale. Nu doresc sa fac plimbari nocturne. Nu intentionez si nici nu am de gand sa fiu manipulat de ei, de baietasii cu cagule, de ong-isti platiti sa disimuleze.
Vreau sa protestez in fata institutiilor statului parazitate/paralizate de incompetenta si incompetenti fix la ora 13.00.
Le spun cat sunt de corupti, atunci cand se afla la serviciu.
Si inca ceva!
Daca tinerii nu vor ocupa la propriu institutiile statului, nu se va schimba absolut nimic. Vor ramane tot ei.
Intrati peste Palatul Parlamentului, Guvern, CJ-uri, Prefecturi, deconcentrate. Ocupati fotoliile lor. Luati-le banii, ca tocmai si-au marit salariile. Veti fi infinit mai buni ca ei.
Nu uitati ca in decembrie 1989 comunistii si securistii nu au vrut sa se dea jos din fotolii. Inca sunt acolo. Daca nu ei, rudele lor.
ROMANIA, TREZESTE-TE!
Ori protestam ori ne plimbam! Nu suntem masa de manevra!

Un comentariu: