EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

luni, 23 martie 2015

Putin, suntem alaturi de tine! - KGB traieste in noi

15 martie 2015, ora 15.00. Zi faina de plimbat ursul pe strazile Clujului. Cei 10-15 dreptaci cu capul chel veniti din toate colturile Romaniei se alatura celorlalte ong-uri de sistem. Sunt platiti sa simuleze aniversarea lui Avram Iancu. Au ras din start cate una-doua tuici si 3-4 beri de caciula, liderul acestora vazand sute de manifestanti: http://www.nouadreapta.org/actiuni_prezentare.php?idx=480. Adevarul aici: http://www.agerpres.ro/social/2015/03/15/cluj-noua-dreapta-l-a-omagiat-pe-avram-iancu-si-a-condamnat-separatismul-maghiar-18-56-06. Dupa ce a terminat de vizionat toate desenele animate, gasca baietilor veseli din servicii si-a dat intalnire la Cluj Napoca, pentru a cere raspicat mutarea capitalei tarii la Sfantu Gheorghe. Ceva de genul: daca te mananca urechea dreapta, scarpina-te cu mana stanga. Nimeni nu intelege de ce “baietii cu ochi albastri” au tipat de la Cluj ca vor sa se mute, cand era mai simplu sa zbiere  chiar din orasul pe care il vad deja buricul Romaniei! Abia astept marsul de peste 1 an. Sunt nerabdator sa aflu unde mai vor sa mute baietii capitala? Insa, iata mesajul subliminal pe care serviciile statului de drept, platite din banii mei, il transmit tuturor orbilor:


Putin, suntem alaturi de tine! KGB traieste in noi!
Steag în culorile panglicii Sfântului Gheorghe. Adesea folosit de separatiștii pro-ruși din Ucraina. Asa-zisii separatisti pro-rusi sunt de fapt niste sonati inrolati in trupe neo-naziste de diversiune controlate de fostele structuri ale KGB din fosta URSS. Misiunea lor e sa dea tuturor impresia ca Putin si-ar dori ruperea Ucrainei. Fostele structuri ale KGB nu au nimic de-a face cu Vladimir Putin. Putin isi doreste o Ucraina unita. Este mai simplu de controlat unita, decat impartita. Noua Dreapta face parte din trupele evreiesti, neo-naziste, "pro-ruse" controlate de Alexandr Dughin, ideologul miscarii panslavice EuroAsia. Vladimir Putin nu este de acord cu Alexandr Dughin. Pentru Rusia, Dughin este un dusman, un provocator pus pe declansat cel de-al 3-lea razboi mondial.

Baieti, n-ar fi fost mai simplu sa cereti mutarea capitalei Romaniei la Cluj? Acum, pe bune, stiti voi vreo tara de pe planeta care sa aiba capitala chiar in centrul ei?  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu