EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 4 martie 2015

Laza Iulian Adrian, esti turnator?

In timpul vietii, dar mai ales atunci cand am activat intr-o ong, am intalnit o multime de turnatori ai judetului Neamt. Pe cei din afara judetului, R. Moldova ori alte tari nu-i mai iau in calcul. Am acasa o lista cu vreo 150 de ciripitori nemteni. Sunt atat din politie-DIICOT-2,15, MApN, SRI-aripa Soros ori SRI-aripa Vantu, SIE-divizia interna, SIE, cat si din serviciile paralele aflate in ilegalitate.
Insa, iata si un ciripitor recrutat de politistii pietreni care nu a fost de acord cu seria celor 100 de proteste realizate de mine. Laza Iulian Adrian, un cocalar din cartierul Maratei, domiciliat pe strada Progresului, nr.138, bloc D7, scara A, etaj 4, apartament 17, a scris cu manuta lui o turnatorie demna de toata jena. Priviti fotografia de mai jos:
Laza Iulian Adrian, esti un individ cu moralitate 0, un ciripitor vai mama lui, un muritor de foame, un jeg uman, un individ de nimic, un nimeni, un turnator de sistem!

Cred că ești mândru de tine, nu?


2 comentarii:

  1. Conform legii va este interzis sa publicați date cu caracter personal fara acordul titularului, asadar va rog sa stergeti acesta postare sau veti fi sanctionat conform legii. Va multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  2. Conform legii va este interzis sa publicați date cu caracter personal fara acordul titularului, asadar va rog sa stergeti acesta postare sau veti fi sanctionat conform legii. Va multumesc !

    RăspundețiȘtergere