EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

miercuri, 4 martie 2015

Laza Iulian Adrian, esti turnator?

In timpul vietii, dar mai ales atunci cand am activat intr-un ong, am intalnit o multime de turnatori ai judetului Neamt. Pe cei din afara judetului, R. Moldova ori alte tari nu-i mai iau in calcul. Am acasa o lista cu vreo 150 de ciripitori nemteni. Sunt atat din politie-DIICOT-2,15, MApN, SRI-aripa Soros ori SRI-aripa Vantu, SIE-divizia interna, SIE, cat si din serviciile paralele aflate in ilegalitate.
Insa, iata si un ciripitor recrutat de politistii pietreni care nu a fost de acord cu seria celor 100 de proteste realizate de mine. Laza Iulian Adrian, un cocalar din cartierul Maratei, domiciliat pe strada Progresului, nr.138, bloc D7, scara A, etaj 4, apartament 17, a scris cu manuta lui o turnatorie demna de toata jena. Priviti fotografia de mai jos:
Laza Iulian Adrian, esti un individ cu moralitate 0, un ciripitor vai mama lui, un muritor de foame, un jeg uman, un individ de nimic, un nimeni, un turnator de sistem!

Laza Iulian Adrian a fost deranjat de faptul ca timp de 100 de zile am zis despre judetul Neamt ca e cel mai corupt din tara. Probabil ca a fost iritat si despre ceea ce spuneam in legatura cu parcarile "de resedinta" ilegale de pe drumurile publice pietrene, singurele de acest fel din tara. Din aceasta afacere ilegala se hranesc atat sefi de politie, parlamentari pietreni cat si patroni de ziare locale, din punct de vedere al coruptiei, Neamtul este cel mai ordinar judet. Mai are rost sa spun ca cei mai multi turnatori pe cap de locuitor se afla tot in judetul Neamt?


2 comentarii:

  1. Conform legii va este interzis sa publicați date cu caracter personal fara acordul titularului, asadar va rog sa stergeti acesta postare sau veti fi sanctionat conform legii. Va multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  2. Conform legii va este interzis sa publicați date cu caracter personal fara acordul titularului, asadar va rog sa stergeti acesta postare sau veti fi sanctionat conform legii. Va multumesc !

    RăspundețiȘtergere