EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

joi, 20 noiembrie 2014

Serghei Lascu, candidatul nazistilor in Parlamentul R.Moldova din partea Partidului National Liberal

Cand am auzit ca Serioja e pe listele PNL din R.Moldova, nu m-am mirat: http://www.e-democracy.md/elections/parliamentary/2014/opponents/pnl/list/. Interesant e ca in tineretile lui facea parte dintr-o organizatie nazista numita "Liga Tineretului Rus": http://tuburluimihai.blogspot.ro/2013/03/in-aceasta-fotografie-se-poate-lesne.html

Mai tarziu, in timpul evenimentelor din aprilie 2009 acesta a facut parte din banda de vandali ce au distrus cateva institutii, culminand cu arborarea drapelului Romaniei pe cladirea Parlamentului R.Moldova, incercand astfel sa atraga tara noastra intr-un posibil conflict si amestec in treburile interne: http://tuburluimihai.blogspot.ro/2013/04/operatiunea-7-aprilie-sergiu-lascu-unul.html sau aici: https://www.youtube.com/watch?v=IulryyDw2Gc

Dupa cativa ani baiatul s-a pus pe facut bani cu ajutorul "camarazilor" sai din Noua Dreapta Bucuresti, o filiala a organizatiei infiintata pe filiera germana(nazista) de serviciile ex-kgb: http://tuburluimihai.blogspot.ro/2013/03/sergiu-lascu-si-lexfati-srl.html

In acest timp sotia lui, Aurelia Lascu, poza intr-un super-pictorial pentru un calendar nazist:
Mai multe fotografii aici: http://tuburluimihai.blogspot.ro/2013/03/noua-dreapta-si-rusinea-membrilor-sai_24.html
Nu stim cati bani au strans cei doi, pardon, trei din fotografiile de mai sus, dar un lucru e sigur: tipa nu prea are sani. Degeaba a cautat-o cu baioneta Zinaida, ca tot mici sunt.

Dezvaluirile mele despre acest personaj au aparut in urma cu aproximativ 2 ani. De atunci nu a mai calcat pe pamant romanesc. De ce? Pentru ca din moment ce va pasi pe pamantul european, va fi arestat.
Acum candideaza. De ce? Pentru ca, daca va intra in parlament, va avea imunitate diplomatica, circuland liber prin tot spatiul Uniunii Europene. Nu stiu daca il va lua cu el si pe John Onoje, african din Sierra Leone, membru al PNL din R.Moldova, activist White Power ca si el, oleaca mai perpelit la soare, ca sperie copii. Mai jos fotografia cu camaradul Onoje-White Power de la PNL:

Toata lumea s-a intrebat de ce Serghei Lascu candideaza pe listele PNL din R Moldova?
Explicatia tocmai v-am dat-o. Acces liber spre Europa, ca asa e in kgb.
Sa va mai spun ce zic gurile rele din R Moldova despre presedinta PNL, Vitalia Pavlicenco? Ca e ofiter kgb. Acum, ati inteles ceva?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu