EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

sâmbătă, 11 octombrie 2014

Clasa politica romaneasca, o calamitate pentru Romania

http://www.youtube.com/watch?v=Ho4rpOwfZ1c

Romania de astazi arata mai rau ca dupa cel de-al doilea razboi mondial. Economia e praf, finantele pulbere. Oamenii sunt tot mai saraci. Doar ea, clasa politica, prospera. Stiti ca am boala pe toata clasa politica postdecembrista. Nu-i suport, in primul rand ca sunt urmasi ai fostei nomenclaturi securisto-comuniste, fii, fiice si alte rubedenii pline de mediocritate, incompetenta, ipocrizie, nulitate si nesimtire. Aceasta din urma e mare cat Casa Poporului. Indivizi ajunsi la butoane cu concursul taticilor aflati in spate. Tatici care in trecut, in plin sistem ceausisto-comunist, m-au tinut in foamete si frig. Au distrus din temelii o tara intrega stergand de pe fata pamantului fiinta noastra nationala, prin acea “sistematizare a satelor”, aruncand intelectualitatea interbelica in cele mai reci inchisori politice, crezand astfel ca sunt capabili de o noua creatie: omul nou. Da, am boala pe ei si slugile lor!
Dar iata cu ce se pot lauda urmasii nomenclaturii securisto-comuniste:

1. Romania, cea mai corupta tara!
2. Romania, tara cu cei mai saraci locuitori!
3. Romania, cele mai multe taxe si impozite! Peste 600. In ultimul an au aparut 35 de noi taxe si impozite.
4. Romania, cei mai multi parlamentari pe cap de locuitor din UE! Sunt 588.
5. Romania, cele mai scumpe alimente!
6. Romania, cea mai scumpa mie de metri cubi de gaz natural!
7. Romania, cea mai scumpa benzina si motorina!
8. Romania, cei mai multi analfabeti! Avem 250.000.
9. Romania, cele mai scumpe medicamente!
10. Romania, tara cu cele mai multe accidente rutiere. La 4 ore moare un om. Avem peste 2.000 de morti/an, dublu fata de UE!
11. Romania, singura tara din UE in care, ca sa circuli cu autoturismul pe un drum public platesti vinieta! La ce mai platim impozite auto?
12. Romania, tara cu cel mai scump km. de sosea! In 2010, atunci cand ministrul transporturilor era Radu Berceanu(PDL), costul km. de autostrada Comarnic-Brasov ajunsese la 30 mil. Euro, de 10 ori mai scump ca in orice stat al UE.
13. Romania, singura tara in care conducatorii isi ucid cu buna stiinta oamenii cu ajutorul acelor asa-zisilor aditivi alimentari! Avem doar 90, cei mai multi din UE.
14. Romania, tara cu cel mai ridicat grad de depopulare din UE! In ultimii 25 de ani populatia Romaniei a scazut cu 1 milion de locuitori la 5 ani, ajungand astfel de la aproximativ 24 de milioane, cati eram in 1989, la aproape 19 milioane, cati mai suntem astazi.
15. Romania, tara cu cei mai multi cetateni din UE care lucreaza peste hotare! Sunt peste 4 milioane. 1 din 5 oameni a ajuns sclavul strainilor.
16. Romania, tara cu cea mai ridicata mortalitate infantila! La 1.000 de copii se inregistreaza 12 decese.
17. Romania, cea mai ridicata inflatie din UE!
18. Romania, tara in care bancile comerciale straine opereaza cu cele mai ridicate dobanzi!
19. Romania, cei mai multi someri. 1 din 2 locuitori buni de munca nu are serviciu. Somajul real este de 50%. Nu ne mai fluturati acel 7% rata a somajului, ca nu tine!
20. Romania, singura tara din UE in care un guvern, asa-zis de dreapta, a taiat salariile cu 25%! Nicaieri nu s-a intamplat asa ceva. De exemplu, in Bulgaria politicienii au inghetat salariile pe o perioada determinata.
 21. Romania, tara cu cele mai multe servicii! Numai 8 buc. Pe cine servesc, ca de la un an la altul, sub pretextul luptei anti-teroriste(teroristii fiind chiar poporul), acestora li se maresc bugetele? De ce, pentru ce?
 22. Romania, tara care inca nu a descoperit, nici acum dupa 25 de ani, vinovatii uciderii celor peste 1.100 de oameni care au participat la revoltele din decembrie 1989!
 23. Romania, cel mai mic salariu minim pe economie din UE! Pana si Bulgaria ne-a intrecut.
24. Romania, cele mai mici redevente la gaz si petrol din lume. Dragilor, ati auzit, din lume!
 25. Romania, tara in care, de vreo 3-4 scrutinuri electorale, 3 milioane de morti voteaza. Tara asta are o populatie de 19.000.000 de locuitori, dintre care aproape 4.000.000 de copii, dar Institutul national de Statistic(INS) ne minte, fix ca in vremea lui Ceausescu, ca ar exista vreo 18.200.000 de alegatori. Se fura voturile mai ceva ca in perioada stalinista!


Si in fine, Romania anului 2014, alegeri prezidentiale. Sunt cotate cu sanse de a ajunge in turul al 2-lea, doua nulitati. Una din stanga esicherului politic, Victor Viorel Ponta si alta, asa-zisa de dreapta, Klaus Werner Iohannis. Ambii candidati posesori de 7 case, cu toate ca toata viata au fost bugetari, deci au lucrat la stat. De unde bani? Cate “matuse Tamara” poseda?


Va vine sa credeti sau nu, acestea sunt “performantele” lor, ale urmasilor care, in ultimii 25 de ani s-au cocotat cu nesimtire pe cadavrele celor peste 1.100 de morti ai evenimentelor din decembrie 1989. Misiunea lor continua! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu