EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

duminică, 16 martie 2014

Prefectul Angheluta, un om care se da aparatorul nemtenilor!!?Vreme de 4 saptamani, adica 19 zile de proteste le-au luat celor din Prefectura Neamt pana sa ma invite la o discutie. Noul prefect, instalat de cateva ore, m-a poftit la un dialog amical timp de vreo 10 minute. Am fost. De ce? Pentru ca, teoretic prefectul este neimplicat politic, adica nu are coloratura politica. Teoretic. Stiti deja ca toti politicienii imi provoaca greata! Dupa ce am asteptat in biroul secretarei cam 5 minute holbandu-mi ochii pe toti peretii tapetati cu calendare de la RIFIL si ceasuri de perete ADF(firma de termopane din Piatra Neamt), iata-ma in biroul prefectului. In dreptul meu aparu un tip cu fata de killer si costum ieftin, cam stramt pentru alura lui.

“Haideti domnul Tuburlui, intrati!”
Intru in biroul acestuia. Se inchid dupa mine doua usi din lemn masiv, tapitate cu piele maro. Nu una, ci doua usi, semn ca secretara nu-l putea asculta pe prefect decat ambiental, evident printr-un microfon!
I-am explicat prefectului care e treaba cu asa-zisele “gaze de sist” si ce se urmareste de fapt. Cum o gasca de smecheri vor sa vanda taranilor apa la suprapret direct din apometru. I-am zis ca se urmareste secarea tuturor izvoarelor subterane si de suprafata pretextandu-se cautarea nu stiu caror resurse de  “gaze de sist”. De asemenea, i-am atras atentia ca taranii sunt dependenti de apa din fantani pe care o folosesc dintotdeauna in gospodarii, agricultura si ca nu isi vor permite niciodata sa se conecteze la retelele de apa stradala construite cu ajutorul proiectelor europene. Daca fantanile vor seca din cauza explodarii izvoarelor subterane, satul romanesc va disparea. Ceea ce nu a reusit Ceusescu, prin sistemul comunist cu sistematizarea, vor reusi baietii astia de astazi ce se dau mari democrati! In plus, autoritatile au anuntat deja ca in acest an apa se va scumpi cu 50%.
Prefectul a spus ca o dau in teoria conspiratiei, iar eu l-am intrebat daca e om de sistem, ca numai astia ascund anumite lucruri sub aceasta perdea(teoria conspiratiei).

M-a rugat sa-i acord un ragaz de o saptamana, sa ne vedem vinerea viitoare la o alta discutie, sa-i las timp sa se informeze mai bine si sa o las balta cu protestul deocamdata. Mi-a promis ca atata timp cat el va fi prefect angajatii celor de la Prospectiuni SA nu vor mai da nicio gaura pe pamanturile nemtenilor.
La randul meu, am zis sa fiu baiat intelegator si sa-l las timp de o saptamana in pace. Deocamdata voi suspenda protestul meu. Vreau sa-i arat prefectului ca am bunavointa si intelegere. Stiu ca acesta nu va rezolva nimic chiar daca tipa sus si tare ca lucreaza in favoarea cetatenilor, dar am zis sa o fac pe prostul! O saptamana.

PS: Surse din comuna Stefan cel Mare mi-au confirmat ca la pensiunea primarului localitatiihttp://www.romania-turistica.ro/Cazare-Piatra-Neamt/Pensiunea-Ottos, angajatii SC Prospectiuni SA au facut 30 de rezervari. Deci, urmatoarea tinta este comuna Stefan cel Mare, o localitate condusa de un papa-lapte ajuns primar prin intermediul mamei sale fosta membra a PCR si mai nou inca activista PDL.

O alta sursa m-a informat ca in orasul Piatra Neamt, in zona pasajului din cartierul 1 Mai, acolo unde tov. Culita Tarata isi avea sediul firmei in fosta SIL Bistrita, se afla parcate 60 de jeepuri ale salariatilor SC Prospectiuni SA. Evident ca nu sunt acolo degeaba si ca au treaba prin judet! Vreo 20 de autoturisme de teren ale celor de la Prospectiuni SA le puteti admira in fiecare seara in fata hotelului Ceahlau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu