EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

luni, 3 martie 2014

Culita Tarata acuzat de complicitate la terorism - Actiuni teroriste in ...



A 3-a saptamana, a 10-a zi de protest

Ora 11.55. Astazi l-am acuzat pe tov. Tarata de complicitate la terorism. Atata timp cat societatea prietenului sau Ovidiu Tender desfasoara pe teritoriul judetului Neamt plantari de bombe pe terenurile private ale nemtenilor incalcand proprietatile cu buna stiinta, in albiile paraurilor, raurilor si pe malurile iazurilor, fara acordul scris al celor din SRI Neamt, ISU si al altor institutii mai mult sau mai putin controlate politic, ceea ce se intampla se numesc actiuni de tip terorist. Detonarile tuturor raurilor si controlul apelor din cele 29 de comune ale judetului Neamt nu urmaresc altceva decat sistematizarea(disparitia) vietii din mediul rural.

Nu va mai spun ca plutonierul si capitanul din cadrul Jandarmeriei Neamt m-au amenintat sa termin cu seria de proteste. Spre sfarsitul filmarii jandarmii m-au apostrofat si mi-au spus sa plec.


Cei 3 indivizi care apar la un moment dat in filmare sunt cativa batausi. Pentru ca protestul meu era filmat din 3 unghiuri diferite, "baietii" au lasat-o moale. De fiecare data, atunci cand protestez, merg cu mine 3 prieteni care filmeaza tot ce misca in jurul meu, asta ca o masura de protectie. Trebuie sa fiu precaut, ca totusi, ma adresez mafiei locale, endemice, de sistem. Jandarmul care a fost alaturi de mine inca de la inceput le-a spus batausilor ca cineva ma filmeaza si sa stea linistiti. Si au stat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu