EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

luni, 3 februarie 2014

Sorin Ouatu(PDL), primarul comunei Stefan cel Mare, sclavul lui Culita Tarata(UNPR)!!?



SC Prospectiuni SA cazata in pensiunea primarului comunei Stefan cel Mare

Pe baza unei informatii obtinute acum aproximativ doua saptamani in urma careia am aflat ca Sorin Ouatu are cazati in pensiunea lui cativa zeci de muncitori de la SC Prospectiuni SA, ieri, duminica 2 februarie 2014, orele 12.30 – 13.00, am dat o fuga in comuna Stefan cel Mare pentru a sta de vorba cu satenii si a-mi confirma ceea ce aflasem. Jumatatea de ora petrecuta pe ulitele localitatii, rupta din treburile mele duminicale, a fost cu folos, locuitorii din Stefan cel Mare fiind foarte deschisi la vorba.

Pensiunea CLUB OTTO`S, mosia primarului localitatii
Aflat clar intr-un conflict cu miros penal, pedelistul Sorin Ouatu, proprietarul pensiunii OTTO`S: http://www.romania-turistica.ro/Cazare-Piatra-Neamt/Pensiunea-Ottos si primarul comunei aflate sub ocupatia sclavilor lui Ovidiu Tender nu are actualizate pe siteul primariei nici declaratia de interese si nici pe cea de avere: http://www.primariastefancelmare.ro/. Cum pestele de la cap de impute, iar primii care incalca legea sunt tocmai primarii, liderul politic al obstii, cum era si firesc(!!!), nu tine cont de ea. Protejat de seful sau intr-ale aranjamentelor de tip mafiot, Culita Tarata(UNPR), mai marele comunei Stefan cel Mare s-a lins si el din borcanul cu miere al afacerii “gaze de sist in Neamt”.

"Domnule, 4 jeepuri cu numere de Bucuresti si o masina mare pline cu muncitori apar aici in fiecare zi in jurul orei 13.00"
“In jurul orei 13 sclavii celor de la SC Prospectiuni SA se intorc de pe teren pentru a lua pranzul.”zise un baiat la vreo 25 de ani, zgribulit de frig. Asta se intampla pana sa apar. Din nu stiu ce motive slugile celor de la “Prospectiuni” nu si-au mai facut aparitia la masa de pranz. Probabil ca duminica mananca in oras, la restaurantul hotelului Ceahlau, ca acolo erau.
"Avem un primar de tip papa lapte!" spuse un alt satean.
"Primarul nostru e numit doar de forma, ca cel care conduce primaria e mama lui! Este o fosta membra a Partidului Comunist care de cativa ani activeaza in PDL. Baietelul(primarul) ei nu misca in front fara acordul ei. Mama lui e sefa! Ea taie tot in comuna noastra! Avem un primar, papa lapte!" 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu