EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

luni, 25 noiembrie 2013

Piatra Neamt - Ne luam strada inapoi!

Ieri s-a consumat si cea de-a 13-a duminica de protest. Am fost in jur de 10-12 persoane care au tipat din toti rarunchii ca s-au saturat de coruptia, incultura si incompetenta diriguitorilor destinelor orasului Piatra Neamt. Evident ca nu i-am uitat nici pe cei care conduc Romania spre pierzanie, saracindu-ne prin multitudinea taxelor si impozitelor inventate peste noapte, bani care se duc pe diferite cai nestiute de marea masa a platitorilor cinstiti si onesti in conturile lor personale. Este stiut faptul ca o data la 4 ani, atunci cand au loc alegeri locale si parlamentare, gastile de sistem ce se rotesc intre ele mai ceva ca eoliana, se umplu garla de bani prin inventarea de noi taxe si impozite. De cand au venit Ponta&Dragnea la conducerea Romaniei au mai aparut inca 30 de noi biruri.

In alta ordine de idei, ieri a disparut din strada grupul celor 9 eco-virgine platite de Soros prin intermediul SRI sa tipe impotriva exploatarilor cu cianuri de la Rosia Montana. Deasemenea nu am mai vazut ONG-istii de sistem, controlati politic(stiu ei care, aia care au candidat pe listele de consilieri judeteni PDL).

Am profitat de ocazie si mi-am indreptat scandarile impotriva actualei clase politice ce de 24 de ani isi bate joc de Romania. In saptamanile din urma, atunci cand eco-virginele Soros-SRI se aflau in strada, n-as fi putut sa strig prea multe impotriva clasei politice, ca imediat ma bruiau cu: "Uniti Salvam Rosia Montana!" ori "Uniti Salvam virginele din Romania!" sau "Uniti Salvam broastele testoase din insulele Galapagos!" M-am simtit minunat si am fost in elementul meu. Tin sa le multumesc baietilor de sistem ca s-au retras din strada si ca au eliberat treptele TT Piatra Neamt de impostura. Miscarea civica din Piatra Neamt incepe sa iasa la suprafata sub sloganul: "Ne luam strada inapoi!"