EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

joi, 12 decembrie 2013

Tuburlui Mihai la Pungesti - alaturi de pungesteniLuni, 9 decembrie 2013 presa locala, “libera si independenta”, prin reprezentantul ei de frunte a scris din nou despre mine. Acelasi gazetar care in trecut publicase o informatie despre actiunea mea indreptata impotriva tuturor institutiilor publice: http://ziarulceahlaul.ro/protestatarul-pe-bicicleta/  s-a intrecut pe sine publicand in cotidianul Ceahlaul, pagina nr. 9 un articol care facea referire la deplasarea facuta de mine la Pungesti.


Cum va spuneam, spre deosebire de stirea aparuta in luna august in care gazetarul se plangea(sic!) ca nu a reusit sa ma fotografieze din fata sau sa-mi ia un interviu, de data asta in capul acesteea apare o fotografie cu mine, iar fata mea ii spune sa nu o mai faca pe prostul. "Un om liber face cat o mie de prosti!"(Mihai Tuburlui)

Aici articolul din ziarul Ceahlaul: http://ziarulceahlaul.ro/piatra-neamt-e-la-pungesti-pungesti-e-la-piatra-neamt/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu