EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

duminică, 20 octombrie 2013

Piatra Neamt se trezeste

Ora 16, Teatrul Tineretului, Piatra Neamt, protest Rosia Montana si mars in centrul orasului. Deasemenea se protesteaza impotriva clasei politice, a fracturarii hidraulice si a redeschiderii minei de uraniu de la Grinties-Neamt.

Important pentru pietreni:
Dragi locuitori ai orasului Piatra Neamt,
Daca nu stiati, orasul in care locuiti se afla pe primul loc intre comunitatile datoare bancilor comerciale straine din Romania. Valoarea creditelor ce trebuie returnate este de 70.000.000E. Populatia orasului Piatra Neamt are 77.000 de suflete, deci aveti o datorie per capita de aproximativ 1.000E, bani ce se vor extrage din taxele si impozitele pe care le platiti mafiei locale(fosti nomenclaturisti PCR si securisti ceausisti).
Pentru ca mafia locala, de sistem, sa-si acopere aceste datorii vi s-au marit taxele si impozitele cu 16,05% in plina criza economica cand locurile de munca se numara pe degete, iar numeroase familii abia supravietuiesc de pe azi, pe maine. La anul ce vine taxele si impozitele locale iar se vor mari cu acelasi cuantum.

De aceea:
Iesiti din casa, daca va pasa! Nu uitati: in urmatorii 10 ani aveti de platit aproximativ 1.000E/locuitor, de la copil in scutece, pana la pensionar aflat in pragul lumii de dincolo.

Va astept la protest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu