EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

duminică, 20 octombrie 2013

Piatra Neamt se trezeste

Ora 16, Teatrul Tineretului, Piatra Neamt, protest Rosia Montana si mars in centrul orasului. Deasemenea se protesteaza impotriva clasei politice, a fracturarii hidraulice si a redeschiderii minei de uraniu de la Grinties-Neamt.

Important pentru pietreni:
Dragi locuitori ai orasului Piatra Neamt,
Daca nu stiati, orasul in care locuiti se afla pe primul loc intre comunitatile datoare bancilor comerciale straine din Romania. Valoarea creditelor ce trebuie returnate este de 70.000.000E. Populatia orasului Piatra Neamt are 77.000 de suflete, deci aveti o datorie per capita de aproximativ 1.000E, bani ce se vor extrage din taxele si impozitele pe care le platiti mafiei locale(fosti nomenclaturisti PCR si securisti ceausisti).
Pentru ca mafia locala, de sistem, sa-si acopere aceste datorii vi s-au marit taxele si impozitele cu 16,05% in plina criza economica cand locurile de munca se numara pe degete, iar numeroase familii abia supravietuiesc de pe azi, pe maine. La anul ce vine taxele si impozitele locale iar se vor mari cu acelasi cuantum.

De aceea:
Iesiti din casa, daca va pasa! Nu uitati: in urmatorii 10 ani aveti de platit aproximativ 1.000E/locuitor, de la copil in scutece, pana la pensionar aflat in pragul lumii de dincolo.

Va astept la protest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu