EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

duminică, 20 octombrie 2013

Piatra Neamt e aici! - Sprijinim rascoala de la Pungesti

Ieri m-am repezit pana la Pungesti. Am fost 3 autoturisme, o motocicleta si 13 spartani. Restul de 287 s-o ratacit pe drum, dar ii recuperez data viitoare. Am zis sa luam cu noi si o motocicleta in caz ca jandarmii ar fi blocat drumul. Cu motorul o mai iei prin campii. Pana la urma mesajul nostru:"P.Neamt e aici!" a ajuns pe cai normale. Cand au auzit jandarmii ca se apropie spartanii din Piatra Neamt de localitatea Pungesti, au luat-o la sanatoasa. Cred ca si acum mai alearga, probabil in cerc, ca sa nu se rataceasca.
La manifestarea de la Pungesti au fost prezenti peste 1.000 de protestatari, multi dintre ei oameni de-ai locului hotarati sa nu cedeze nicio palma de pamant. Alaturi de pungesteni s-a aflat si un grup venit tocmai de la Bucuresti, manifestanti ai Pietei Universitatii. Dupa mai multe sicane ale fortelor de represiune ce au constat in 5 filtre ale politiei si jandarmeriei, inscenari de accidente rutiere, incalcari ale regulamentelor ce tin de siguranta circulatiei pe drumurile publice(militienii au oprit cele doua autocare pe poduri si in sensurile giratorii) bucurestenii au ajuns cu bine la destinatie, alaturandu-se din mers protestului..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu