EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

luni, 21 octombrie 2013

Piatra Neamt - au aparut "moldovenistii" SRI



Duminica, 20 octombrie 2013, Piatra Neamt, ora 16
100 de pietreni protesteaza pe scarile Teatrului Tineretului din localitate. Se scandeaza: “Uniti salvam Rosia Montana, Uniti salvam sfanta noastra tara!”; “Refuz, rezist gazelor de sist!”; “Rosia si Pungesti, doua inimi romanesti!”; “Clasa politica o latrina publica!”; Ministrii cumparati sa fie exilati!”; “Politicienii toti niste hoti si mincinosi!”; ‘Veniti cu toti si strigati tare, ca Romania nu e de vanzare!”; “Uniti salvam toata Romania!”.
Mi s-a parut interesant ca spre deosebire de duminicile trecute cand la aceste proteste nu vedeai mai mult de 30-40 de manifestanti, de aceasta data numarul lor s-a dublat sau chiar triplat. Probabil ca rascoala de la Pungesti, destul de mediatizata, sa-i fi scos din case pe oameni!

Interese moldoveniste la Piatra Neamt
 Culegatorii de informatii din cadrul SRI sunt primii care vor sa stoarca tot ce se poate din aceste manifestari pasnice. De ani de zile au informatii ca moldovenii de dincolo de Prut, asa-numitii moldovenisti, vor sa creeze o Moldova Mare, de la Nistru pana la Carpati. Pentru a contracara acest lucru se trimit in strada, printre protestatarii de buna credinta, acei agitatori de profesie care au rolul de “navoade”. O sa-i depistati foarte usor pentru ca nu sunt multi cei care flutura drapelul rosu cu cap de bour si au scris pe spate: “Uniti salvam Moldova!” In Piatra Neamt a aparut deja un astfel de specimen incepand cu aceasta saptamana. El se numeste Mihai Silviu Chirila, un tip obez ce face parte dintr-o secta ortodoxa. Interesant! Sunt curios sa vad cum vor evolua lucrurile si cat de abili sunt acesti “moldovenisti” ai SRI, stiindu-se faptul ca baietii astia nu au fost in stare sa impiedice acel jaf ce a avut loc in urma cu 6 luni in comuna Bargaoani:http://adevarul.ro/locale/piatra-neamt/angajatii-masina-postei-jefuita-neamt-cazut-testul-poligraf-1_519da0ccc7b855ff561a1023/index.html
Toata lumea vorbeste ca atacatorii masinii postei erau cetateni moldoveni(racketi ucrainieni), numai cei din SRI Neamt habar n-au de asta! Sa va mai spun ca cei 2,2 milioane ron disparuti nu au fost gasiti niciodata, ca s-a pus batista pe tambal si ca, zic unii, totul ar fi fost o facatura din care niste baieti de sistem si-ar fi tras foloase necuvenite?

Ultima ora
Surse din cadrul organizatiilor moldoveniste de peste Prut imi spun ca in aceasta saptamana liderii miscarilor “Patriotii Moldovei”, “Voievod” si “Miscarea National Democrata” se vor mobiliza si intentioneaza sa protesteze in fata ambasadei Romaniei din Chisinau, pentru Moldova Mare sub sloganul: “Uniti salvam Moldova!”

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu