EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 20 martie 2013

Noua Dreaptă și rușinea membrilor săi-Episodul nr.1


Tabăra de vară din localitatea Reci, județul Covasna http://www.nouadreapta.org/actiuni_prezentare.php?idx=413 . In luna august 2012, după desfașurarea taberei,  această fotografie a fost postată pe siteul organizației Noua Dreaptă. Pe atunci era neblurată. După aproximativ 4 săptămâni poza cu pricina a fost blurată. Niciodată in istoria celor 12 ani de militantism a ND nu a existat o asemenea situație, iar fiecare membru era dator să-și asume identitatea. Nimeni nu avea nimic de ascuns. Ciudat, dar Sven Moritz și Alexandru Năstase, fost președinte al filialei Noii Drepte București au cerut in mod imperativ ascunderea identității lor. De ce? De ce acestor indivizi li s-a făcut tam-nesam rușine să apară alături de membrii organizației?

Contractul call-centerului lui Sven Moritz cu mai multe ambasade să fie problema? Dar Alexandru Năstase, fost lider Noua Dreaptă București ce-o avea de ascuns? Că este angajatul lui Sven și nu trebuie să mai apară in poze cu extremiștii?
De ce până acum cei doi iși arătau fețele in toate fotografiile, iar deodată vor să se ascundă? Nu-i lasa Mihai Răzvan Ungureanu?

Cand i-am intrebat pe impricinați de ce iși ascund mutrele, mi-au răspuns: ”Mihai, suntem amenințați!”
Măi să fie! De cine, de extratereștri? Păi, ori sunteți legionari ori nu mai sunteți deloc? Oleacă di bataie trebuie să știți! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu