EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

sâmbătă, 16 martie 2013

Noua Dreaptă, Mihai Răzvan Ungureanu și banii veniți pe filiera rusească a celor din SIE


De vreo câțiva ani, in preajma zilei de 15 martie, mișcarea Noua Dreaptă obișnuia să organizeze in orașul Cluj Napoca marșul de comemorare al lui Avram Iancu. La inițiativa filialei clujene a ND se termina astfel, prin acest marș dedicat, săptămâna culturală Avram Iancu. Iată că din acest an liderii organizației de pe malurile Dâmboviței(nu cei de pe site) au schimbat macazul și și-au mutat trupa fix in fieful lui Mihai Răzvan Ungureanu, la Arad. M-am frecat bine la ochi când i-am văzut ieri pe membrii și simpatizanții ND in Parcul Reconcilierii româno-maghiare. Cei 13 generali maghiari intruchipați pe statuie zâmbeau satisfacuți de gafa celor de la București. Așa ceva…!!! Să protestezi in Parcul Reconcilierii e ca și cum ți-ai fura singur căciula.
Ce să reconciliezi, măi nene!? Cei 40.000 de români uciși de maghiari intre anii 1848-1849? Lipsa de inteligență a liderilor Noii Drepte din mahalaua bucureșteană corelată cu ințelegerile politice făcute pe bani buni in toamna anului trecut și manipularea unor tineri in folosul partidului lui Mihai Răzvan Ungureanu a dus in derâdere mișcarea naționalistă românească.

Noua Dreaptă s-a aliat cu Mihai Răzvan Ungureanu, fost director al SIE și actual șef al Partidului Forța Civică

In urmă cu câteva luni, inainte de campania electorală parlamentară, am fost contactat de către un individ din anturajul PDL care imi propunea să administrez filiala locală a Partidului Forta Civică, formațiune condusă de Mihai Răzvan Ungureanu, fost director al SIE. Am spus pas. Știam că MRU fusese limbistul regimului comunist-ceaușist, membru al MAN și lider al Uniunii Tineretului Comunist Român.
Ce să caut in acest partid de tip balama pe care așa-zisa dreaptă românească il inventa peste noapte?
Mi-am dat seama că liderii Noii Drepte de la București, impreună cu oamenii lui MRU  incercau să testeze terenul implementării noii formațiuni politice in zona Moldovei prin intermediul meu. N-am căzut pe spate la auzul acestei propuneri! Cum să te tenteze asocierea intr-un nou proiect politic, așa-zis de dreapta, cu oamenii fostului regim comunist?

Conscendo Marketing SRL, firma prin care Noua Dreaptă incasează bani datorită ințelegerilor făcute cu Mihai Răzvan Ungureanu

Se știe că adevăratul șef al organizației Noua Dreaptă este evreul-german Sven Moritz, un individ dubios născut in Germania, dar mutat in România cu arme si bagaje la ordinul serviciilor de spionaj nemțesti. Filiera rusească a celor din SIE l-a preluat imediat și de câțiva ani buni se află sub protecția acestora. De aici și pănă la asocierea și sprijinirea lui Mihai Răzvan Ungureanu in politica românească nu a fost decât un pas. Un pas care a deturnat sensul mișcării civice din rândul celor care credeau că naționalismul românesc ar fi putut rămâne nepătat. Și cum banii fac legea oriunde in lume, iată ce s-a intâmplat:
In contrapartida asocierii cu formațiunea condusă de Mihai Răzvan Ungureanu, filiala Noii Drepte din București primește un contract estimat la câteva sute de mii de euro anual, dar nu oricum, ci prin firma controlată de Sven Moritz, Conscendo Marketing SRL. Rețeta este simplă. Se inființează un call-center care oferă servicii de mediere către românii aflați la muncă in diferitele țări din Europa, dar si din Statele Unite ale Americii. Se angajează 20 de tineri(câțiva sunt membri ai Noii Drepte Bucuresti) vorbitori de diferite limbi(engleză, italiană, germană samd). Dacă un cetățean român aflat in Italia are o problemă cu actele, sună la ambasada României. Aceasta il redirectionează către call-centerul deținut de Sven Moritz. Angajatul de la capătul celălalt al firului ii oferă toate informațiile necesare. Dacă ți-ai pierdut actul de identitate, ești sfătuit cum trebuie să procedezi in redobândirea acestuia, ce hârtii iți sunt necesare și ce taxe plătesti.
Afacere făcută pe linie SIE, pentru că toată lumea știe că acest serviciu controlează toate ambasadele României din lume. Și cum specialiștii in informații spun despre SIE că ar fi feuda Rusiei, trageți dumneavoastră concluzia finală.

Un comentariu:

  1. Ma bucur ca spui adevarul ! Khazaru Hungureanu , o sa ne lase fara tara . Acest jegos mongoloid , finantat de milionarii khazari , o sa distruga tot ceea ce a mai ramas viu din neamul romanesc ...

    RăspundețiȘtergere