EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

duminică, 31 martie 2013

Comunistii conduc Romania! - Piatra Neamt




Suntem intr-un haos generalizat. Totul li se datorează lor, comuniștilor. De peste 23 de ani de când bâjbâim ca orbii prin ceața democrației ne fac viața amară și nu urmăresc altceva decât cum să continuie misiunea de distrugere a României. Au inceput in 1944, iar prin fii și nepoții lor continuă și astăzi. Pauker, Naumovici, Bruckner, Vass, Neulander și alte asemenea lepre, care intre timp și-au românizat numele, se dau de ceasul morții pentru a ne termina definitiv ca nație. Lupta lor continuă, dar nici eu nu mă las! Deocamdată am parcurs prin orașul in care locuiesc 400 de kilometri, asta ca să vadă că nu sunt singuri pe lume și că mai există și pe aici un pui de român sadea. Șoferii din traficul pietrean m-au remarcat și mă admiră, locuitorii urbei de asemenea. Sunt convins că pentru o clipă s-au deconectat de la alergatul după bani și supraviețuire și mi-au dat dreptate. Da, comuniștii conduc România! Sunt peste tot. Nu s-a schimbat nimic. Trăim in același sistem fix cu aceiași oameni.  Ii găsiți in administrațiile publice locale, dar și in sectorul privat făcând afaceri cu statul, în instituțiile deconcentrate, parlament, guvern samd. N-am de gând să mă las prostit de lecțiile lor de democrație! Se vede unde am ajuns! Știu ce urmăresc și ca mine mai sunt câteva milioane de români. O să opunem rezistență. Eu am hotărat să mă exprim astfel. Nu mi-e rușine pentru ceea ce fac. Este important ca in Piatra Neamț să mai existe o conștiință. O conștiință intr-un oraș mințit și furat de casta foștilor(!!!) comuniști care și-a schimbat iute eticheta, dar năravul ba. 

Punctul nr.8 de la Timișoara
 In anii `90 ai veacului trecut se cerea ca nici un fost membru al nomenclaturii Partidului Comunist Român sau al Securității să nu aibă dreptul de a lucra în funcții publice pe o perioadă de 10 ani sau trei legislaturi consecutive, punându-se accent mai ales pe funcția de președinte. Această doleanță, a celor care in decembrie 1989 au iesit cu piepturile goale să lupte impotriva tiraniei comuniste, nu a fost niciodată respectată și a fost inăbușită prin mineriadele ce au urmat. Drept urmare astăzi avem o societate bolnavă, creată după chipul si asemănarea celor ce au construit-o. 

Un comentariu:

  1. NU DOAR COMUNISTII CONDUC!
    ci si

    ARABII care sunt acuzati de terorism,sau arabii care fac EVAZIUNE FISCALA,islamistii fanatici care fac din Romania noua mecca

    si medicii care sunt acuzati ca au ucis paciente

    si medici ca ADNAN MUHIEDDINE care sunt vai si amar!

    RăspundețiȘtergere