EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

sâmbătă, 9 februarie 2013

Ajuta-l si tu pe Adrian Pal!

Adrian Pal a fost arestat abuziv dupa ce doi militieni i-au intocmit un fals dosar de cercetare penala facut la ordinul unor baieti care vor sa-si justifice locurile de munca si salariile primite. Toata lumea stie ca este nevinovat si ca nu exista probe concludente la dosar. Adi provine dintr-o familie de intelectuali si are nevoie de bani pentru a se apara. Ii rog pe toti cei care imi sunt prieteni sa-si faca timp pentru un mic ajutor banesc in contul: RO 06RNCB 0256092296830001 BCR, cont administrat de mama acestuia, Pal Irina.
Eu chiar acum am venit de la banca unde am depus cativa banuti:

2 comentarii:

  1. frate Tuburlui ai o inima de aur,sper sa-ti ajute Dumnezeu,si sa ajungi sus sa faci dreptate neamului,sa ai sanatate si fericirea adevarata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mihai, te rog sa stergi din documentul bancar semnatura ta si sa il repostezi. Poate fi copiata si folosita de persoane rauvoitoare. Vasi

    RăspundețiȘtergere