EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 25 aprilie 2012

Cu totii la Timisoara - Noua Dreapta protesteaza impotriva clasei politice romanesti


Filiala Noii Drepte din Timişoara va organiza sâmbăta aceasta (28 aprilie) un marş de protest împotriva întregii clase politice şi a obedienţei acesteia în faţa dictaturii marii finanţe internaţionale, reprezentate în principal de FMI şi Banca Mondială. Acţiunea va începe la ora 16.00, punctul de întâlnire fiind Parcul Regina Maria (fostul Poporului). Traseul include mai multe instituţii, precum Prefectura, Consiliul Judeţean şi Primăria. Punctul final va fi Catedrala Mitropolitană Ortodoxă din centrul oraşului. Cu ocazia acestui marş naţionaliştii bănăţeni au lansat şi un manifest pe care îl reproducem integral în rândurile următoare:

Manifest!

De câteva decenii bune, mai precis de la terminarea celui de-al Doilea Război Mondial, atât țara noastră cât și întregul continent pe care trăim, se confruntă cu o puternică criză identitară, socială și politică. Popoarele care au rămas, multe fără voia lor, în cele două tabere despărțite de Cortina de Fier, s-au văzut exploatate fie de egalitarismul comunist dus la absurd, fie de elitismul economic de tip capitalist, ambele cu consecințe extrem de grave asupra identității, integrității și siguranței politico-economice a oamenilor de rând. Oligarhiile financiare transnaționale au reușit să subordoneze cu ajutorul băncilor și a organismelor internaționale reprezentanții clasei politice din toate țările, reușind să manipuleze prin fraudă, corupție și intervenționism la nivel înalt liderii tuturor formațiunilor obediente noului sistem. De fapt, între partidele politice actuale nu mai există aproape nici o diferență de natură doctrinară sau ideologică, totul rezumându-se la pregătirea terenului pentru grupurile de interes care le finanțează activitate, evident, în detrimentul majorității oamenilor – a muncitorilor, țăranilor, intelectualilor, funcționarilor, micilor întreprinzători.

Comunismul și capitalismul au reușit să producă într-un timp record mutații etnice și social-economice incalculabile în Europa ultimilor 70 de ani, transformând-o sub masca democrației într-un poligon de experimente politice extrem de periculoase. Consecințele activității unor oameni lipsiți de orice viziune și conștiință sunt deja vizibile, iar rezultatele vor fi catastrofale în viitorul apropiat, atât în planul relațiilor interumane, cât și în planul socio-economic. Între oamenii de rând și clasa politică s-a creat un imens hiat de încredere și comunicare, nimeni nemaisimțindu-se reprezentat de cineva de pe actualul eșichier politic.

Din păcate, cultura politică și conștiința civică sunt noțiuni aproape necunoscute pentru majoritatea populației, așa că misiunea tineretului conștient identitar este de a începe o renonquistă europeană împotriva terorismului economic, împotriva birocrației împovărătoare și împotriva clasei politice complet înstrăinate și decupate de realitate.
Noi trebuie să pornim o cruciadă împotriva establishmentului politic existent care ne-a adus în pragului colapsului economic, social și național. Justiția socială și libertatea națioanlă au devenit niște expresii dezgolite de sens, fiind folosite de oameni lipsiți de orice brumă de conștiință și patriotism.

Suntem umiliți, la propriu, la noi acasă. Vina aparține politicienilor subordonați marii finanțe internaționale, dar și nouă, care tăcem și răbdăm, în loc să ne informăm, să ne organizăm și să acționăm în spiritul dreptății, onoarei și a libertății care ne caracterizează ca oameni. Un muncitor din România nu câștigă într-o lună banii pe care îi dă un copil de bani gata pentru mâncarea câinelui său, iar un medic sau un profesor trebuie să stea umili în fața tutoror analfabeților parveniți.

Noi nu dorim să ne înconjurăm de pomanagii politici și de cereșetorime nedemnă, așa cum fac partidele de sistem însetate de voturi care își uită toate promisiunile după alegeri, ci dorim să creăm o structură organică, un filon patriotic autentic, nedezgolit de sens și neotrăvit cu șovinisme ieftine, de bravadă. Dorim să pornim o revoluție adevărată, de jos în sus, la baza căreia să stea cei mai merituoși oameni ai acestei țări, conștienți de misiunea și sacrificiul pe care trebuie să le facă. Nimeni nu ne va da drepturi dacă nu vom lupta pentru ele.

Împărțelile în stânga și dreapta sunt de mult perimate și nu le mai respectă nimeni. Prin ce se caracterizează la ora actuală politica de dreapta? Prin apărarea cu ajutorul intervenționismului politic a unor grupuri oligarhice și financiare care sponsorizează campaniile politice, acționând exlusiv pentru protejarea intereselor marilor corporații internaționale și ale mafiei economice!

Prin ce se caracterizează stânga militantă? Prin promovarea agresivă a exhibiționismului așa-zisei culturi gay, prin luptele de stradă cu poliția și prin promovarea cretinoidă a unui egalitarism fără nici un corespondent în realitate! Sindicatele sunt de asemenea conduse de oameni care fac orice altceva decât să protejeze drepturilor muncitorilor, așa că sensul existenței lor poate fi pus serios sub semnul întrebării.

Noi dorim să identificăm și să promovăm exclusiv prin metode meritocratice o nouă elită națională, nemânjită și cutezătoare, care să preia destinele poporului român în mâinile sale, dar să protejăm cu energie și determinare interesele tuturor păturilor sociale, în special a celor mai defavorizate în momentul de față: ale muncitorilor, țăranilor, intelectualilor și micilor întreprinzători.
Dar după cum se spune – vorba multă, sărăcia omului. Dorim ca oratoria noastră să fie oratoria faptei, pentru că țara aceasta piere nu din lipsă de programe politice, ci din lipsă de oameni de calitate. De aceea facem un apel la toți oamenii cinstiți și patrioți din România să ni se alăture în lupta noastră împotriva clasei politice, împotriva unui sistem perimat și corupt și pentru emanciparea de sub ocupația economică a marii finanțe, alături de ceilalți camarazi europeni care se confruntă cu probleme similare în țările lor! Uniți sub tricolor, uniți pentru dreptate socială și libertate națională, uniți pentru o Europă a națiunilor libere!

Biroul de Presă al Noii Drepte Timișoara

luni, 23 aprilie 2012

Noua Dreapta ia atitudine - NU exploatarii gazelor de sist


Cativa membri ai filialei Noii Drepte Constanta au protestat sambata 21 aprilie 2012 impotriva exploatarii gazelor de sist.
Compania Americana Chevron intentioneaza sa extraga acest zacamant prin fractionare hidraulica, metoda interzisa deja in SUA, Marea Britanie ori Franta.
Reamitesc creierelor spalate ca proprietara companiei Chevron este familia evreiasca Rockefeller, sponsorul oficial al regimului nazist al lui Adolf Hitler. Pentru capetele seci si dezorientate din Romania, mai spun ca aceasta familie este initiatoarea inceperii celui de-al doilea razboi mondial. Deasemenea, prin George Soros, este finantatorul si promotorul proiectului politic PDL din Romania.

duminică, 22 aprilie 2012

Allez Marine le Pen


Marine le Pen este favorita tinerilor francezi la fotoliul de la Elysee. Surse din FN mi-au comunicat ca Marine este pe locul 1 in sondaje. Franta are nevoie de un om cu adevarat de dreapta. Daca cercurile jidanesti nu vor interveni in numaratoarea voturilor, vom avea o surpriza.

Allez Marine le Pen! Vive la France, mais pas les juifs!

sâmbătă, 21 aprilie 2012

marți, 17 aprilie 2012

Anders Breivik a salutat asistenta in stil roman. Mass-media romaneasca zice ca “a efectuat salutul nazist”


Aproape ca uitasem de acest personaj sinistru care in urma cu mai bine de jumatate de an inspaimanta linistita Norvegie cu actiunile sale de tip terorist. Presa romaneasca mi l-a adus in memorie ieri, atunci cand mi-a gadilat urechea intr-un mod neplacut prin cuvintele “Anders Breivik a salutat in stil nazist la procesul sau” si “Anders Breivik, extremistul de dreapta”. Nu ma mira faptul ca televiziunile propaga in tara noastra minciuni cu un scop bine definit, dar de aici si pana la a crede ca astfel ne manipuleaza e un drum destul de lung. Am urmarit cu atentie comentariile cititorilor de pe diferitele site-uri unde aceasta stire era prezentata si am fost placut surprins sa constat ca multi stiu sa diferentieze salutul roman de cel asa-zis nazist, al membrilor Partidului National Socialist al Muncitorilor Germani(NSDAP). Lumea stie ca NSDAP a fost un partid de stanga si ca n-are nimic in comun cu asa-numitul extremism de dreapta.

Tin sa reamintesc tuturor ca Anders Breivik este un filoisraelian cu tulburari foarte grave de comportament. Se stie ca in trecut acesta fusese internat intr-un spital specializat in cantat sticletii in cap sau mai pe intelesul tuturor, in boli nervoase. Dar sa vedem imprejurarile care au dus la atentatele de la Oslo si Utoyea, insula unde la acel moment era in plina desfasurare tabara tinerilor laburisti. Partidul Laburist este principalul partid de stanga din Regatul Unit, un fel de PSD de pe la noi, membru al Internationalei Socialiste. In urma acestei tabere de vara urma sa se dea publicitatii un comunicat care boicota actiunile Israelului din Palestina si Fasia Gaza. Se stie ca de zeci de ani Israelul practica in aceste teritorii o politica de asimilare fortata, pentru a-si mari influenta in zona araba si a intretine un fals conflict interreligios. Boicotul celor din Partidul Laburist nu era vazut cu ochi buni de catre cei din Internationala Socialista, iar pentru aceasta s-a pus in aplicare un plan care sa duca la compromiterea viitoarei declaratii politice a laburistilor. Era si culmea ca tocmai un partid englezesc(trupele armatei britanice au infiintat statul Israel) sa fie impotriva Israelului!

Asa ca, se ia una bucata tip indoctrinat, cu deficiente psihice, se finanteaza si se arunca in lupta. Se amesteca extremismul cu dreapta si stanga, cu nazismul, fascismul si mai stiu eu ce alte inventii si cuvinte bine ticluite. Tinta: anularea declaratiei tinerilor laburisti si implicit, discreditarea miscarilor de dreapta. Simplu, nu! Ca tot e criza, iar ascensiunea partidelor de dreapta din Europa e in floare. Urmariti cu atentie ce se intampla in Ungaria, Austria, Germania, Franta samd. Deh, extremismul de stanga e la putere!
Ultima ora: promterista Andrea Esca a evoluat. Daca ieri l-a facut pe Anders Breivik extremist de dreapta(de parca extremismul ar fi de dreapta ori de stanga, centru sau mai stiu eu ce alte orientari), astazi aceasta l-a catalogat doar extremist si nationalist. Brrr!!! Se pare ca spitalul de nebuni s-a mutat la Pro.

duminică, 15 aprilie 2012

Mafiotii din PDL nu mor niciodata, mafiotii se transforma. De la greata portocalie, la rahatul verde


Lingaii cas(t)ei Stefan, Gheorghe Stefan, lucreaza de zor la schimbarea imaginii partidului portocaliu, stiind ca nemtenii au devenit foarte sensibili la vederea culorilor exoticelor fructe. In aceste zile cand toata lumea alearga nauca prin magazine dupa de-ale gurii si prin manastiri dupa inviere, loazele primarului umplu orasul de panouri electorale, bannere si cosuri de gunoi de culoare verde. Pentru cine este orb a inceput campania electorala. Stiam ca saptamana trecuta a aparut o alianta locala compusa din PDL, UNPR si PNTcd-aripa nu stiu care, asa-numita APEL. APEL la uitare! Dar sa vedem cine a raspuns la APEL. Piesa forte este deputatul Culita Tarata, un traseist politic, fost pupincurist al regimului Ceausescu, actual mahar al agriculturii “genetice” romanesti si sef al UNPR Neamt, care a batut palma cu un alt fost membru de partid comunist, numitul Gheorghe Stefan, primarul orasului Piatra Neamt si presedinte al PDL local, sclavul lui Teodor Stolojan.
La randul lor, acestia l-au convins si pe seful taranistilor(PNTcd-aripa Pavelescu) din Neamt, sa li se alature in acest nou demers politic de sorginte neocomunista. Astfel, cei 3 crai de la rasarit, inarmati cu secere si ciocane au lansat alianta APEL, furam ca-n codru-un proiect verde! Habar n-am cum de fosilele comuniste au ales aceasta nuanta, dar gandul ma duce fix catre culorile ecologistilor, care se stie, la origine, din punct de vedere doctrinar sunt de stanga. Nici prin cap nu-mi trece sa cred ca pedelistii nemteni, atunci cand au trecut de la portocaliu la verde s-au gandit la legionari, ca ar fi dat-o-n dreapta rau de tot! Ma rog, cu stangu-n dreptu`!

PS 1: verdele ales de catre cei de la APEL are culoarea gainatului.

PS 2: fotografia din capul articolului este realizata pe soseaua Piatra Neamt-Roman, cea mai bombardata si pe alocuri peticita strada din judetul Neamt. Cititi cu atentie mesajul de pe banner. Nici in anii ’90, ai secolului trecut, atunci cand Serbia se afla in razboi cu bosniacii, nu am vazut o sosea care sa arate in asa hal. Cica suntem europeni!

sâmbătă, 14 aprilie 2012

Noua Dreapta a protestat in fata Ambasadei R.Moldova


Un grup de membri ai filialei Noua Dreaptã Bucureşti a protestat vineri 13 aprilie a.c., în fata ambasadei Republicii Moldova, faţă de intensificarea fără precedent a atacurilor impotriva liderilor şi membrilor activi ai filialelor Noii Drepte din Basarabia, atât din partea serviciilor de securitate ale statului, cât şi din partea unor partide politice.
Astfel, reprezentanţii structurilor de forţă, au efectuat, in mod ilegal, vizite la domiciliul membrilor Mişcarii Naţional-Creştine Noua Dreaptă din Basarabia, supunându-i unei adevărate strategii a terorii, prin intimidarea lor şi harţuirea familiilor acestora. Prin exercitarea unor presiuni de sorginte stalinistă asupra conducerii unor instituţii de învăţământ, au fost exmatriculaţi o serie de membri ai Mişcării, iar liderul Filialei Ungheni a MNC-ND, Mihai Goian, a fost concediat abuziv din functia de controlor-revizor a SCFR.
Folosind strategiile de dezinformare de tip KGB, in presa din Republica Moldova au fost aruncate informaţii mincinoase privind activitatea MNC-ND şi conducerea acesteia, fiind create bloguri anonime cu scopul de a defaima imaginea organizaţiei şi a liderului MNC-ND Sergiu Laşcu.
Actiunile de protest si solidarizare vor continua si vor fi extinse si la nivelul filialelor Noii Drepte din Europa. Toti cei care doresc sa trimita mesaje de solidarizare camarazilor din Basarabia o pot face la basarabia@nouadreapta.org.

Biroul de Presă al Noii Drepte

duminică, 1 aprilie 2012

Candidez la functia de consilier al municipiului Piatra Neamt - Ajunge cu hotia si coruptia din institutiile publice locale


Nu e o gluma. Astazi mi-am anuntat intentia de a candida independent, sustinut de Organizatia Noua Dreapta pe listele de consilieri locali al orasului Piatra Neamt. Am adunat deja primele semnaturi de la vecinii de pe strada mea. Deocamdata am 48 de sustinatori, stransi atunci cand am iesit de la biserica. E un inceput. Toata lumea m-a incurajat si m-a intrebat nedumerita daca chiar vorbesc serios, stiindu-ma o persoana destul de glumeata. Le-am spus ca a venit vremea patriotilor si ca neimplicarea noastra in viata politica, inseamna destrabalare si huzur pentru fostii nomenclaturisti-comunisti care de 22 de ani se indoapa cu nesat din banul public. Nu putem sa stam impasibili si sa asistam neputinciosi la matrapazlacurile si mizeriile facute de o gasca interlopa ce an de an ne cocoseaza cu datorii. Problema locuitorilor din Piatra Neamt e ca suntem orasul cu cele mai multe datorii in banci facute de autoritatile publice locale. Numai administratia Gheorghe Stefan a indatorat orasul in cele doua mandate cu peste 60 milioane de euro. Chiar zilele trecute consiliul local a mai aprobat un nou imprumut(tun) din banci in valoare de 6 milioane de euro, bani pentru cofinantarea unor proiecte europene(sic). Cand vine vorba de investitii, slugile primarului ne mint ca totul se face cu bani europeni, pretext numai bun de aruncat in fata, nestiutorilor. Pentru un om ca mine care stie tot ce se misca in acest oras, aceasta gluma nu tine.

De aceea sunt hotarat sa intru in ringul de lupta. Vreau sa dau de pamant cu toti mafiotii orasului Piatra Neamt si sa-i trimit acolo unde le este locul, dupa gratii. Ne ajung 22 de ani de haos, hotie si coruptie.

Recomand tuturor celor care iubesc Romania si nu sunt inregimentati politic sa candideze ca independenti. Daca vrem ca Romania de maine sa fie a romanilor si nu a cohortelor de politicianisti care servesc interesele altor state sau gasti interlope, trebuie sa iesim cu totii din adormire, sa ne asumam cine suntem, ceea ce vrem si sa ne implicam total. E timpul ca adevaratii romani sa ia fraiele in maini acum, cat inca nu e prea tarziu, iar pentru aceasta este nevoie ca noi sa facem front comun pentru Romania copiilor nostri. Cealalta Romanie ne asteapta. Este tacuta, cu bun simt, educata si nerabdatoare sa se arate.

Pentru o mai buna comunicare va astept la neamt@nouadreapta.org sau 0744.477.762.

Totodata, rog simpatizantii formatiunii Noua Dreapta sa ma contacteze pentru a semna sustinerea mea la functia de consilier local al municipiului Piatra Neamt. Orice semnatura conteaza.

Unirea la Ungheni - 24 Martie 2012

 
Posted by Picasa

Unirea la Ungheni - 24 Martie 2012

 
Posted by Picasa

Unirea la Ungheni - 24 Martie 2012

 
Posted by Picasa

Unirea la Ungheni - 24 Marie 2012

 
Posted by Picasa

Unirea la Ungheni - 24 Martie 2012

 
Posted by Picasa