EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

sâmbătă, 20 octombrie 2012

Stenograma Basescu-Udrea


Ieri seara presa ne-a livrat doua stenograme, de aceasta data despre cuplul Basescu-Udrea.
Astazi dimineata fostul consilier al presedentiei Sebastian Lazaroiu, zis si slabanogul cu tatuaj, ne-a livrat si el o stenograma tot despre Basescu-Udrea.
In aceasta dupa-amiaza am primit in cutia postala un plic netimbrat pe care scria: stenograma 4 Basescu-Udrea. Habar n-am cine este expeditorul, insa intuitia mea imi spune ca un om de bine din SRI(cica ar exista si astfel de aratari!), care atunci cand nu este la serviciu si in timpul liber o face pe postasul, vrea sa ma dez-informeze. Deh, cu ce sa se ocupe bietii sri-isti! Interesant e ca a vrut doar ca eu sa aflu ceea ce contine si cea de-a patra stenograma Basescu-Udrea.
Va redau continutul:

Voce femeie(probabil Elena Udrea):
Buna, Traienel!
Voce barbat(probabil Traian Basescu):
Ha,ha,ha…pasarica! Buna.
Voce femeie(probabil Elena Udrea):
Ce faci, dragul meu?
Voce barbat(probabil Traian Basescu):
Ha,ha,ha…pe aici, prin palat. Caut piscina. Tocmai ce-am ras una mica cu doua cuburi de gheata si mi s-a facut pofta de inot.
Voce femeie(probabil Elena Udrea):
Pai, nu o punem de-un sincron?
Voce barbat(probabil Traian Basescu):
Ai chef? ca pe mine m-au cam lasat balamalele.
Nuti, cunosti vreo piscina(specialistii SRI in interpretarea viselor si a cuvintelor au dedus ca este vorba despre cuvantul HOTEL) prin apropiere?
Voce femeie(probabil Elena Udrea):
Da, dragule. Cunosc una pe langa fantana Miorita, undeva inspre Baneasa. Vezi cum scapi de gorilele din SPP si hai iute. Pasarica e fierbinte si abia asteapta sa o mangai. Plus ca ti-am pregatit si o surpriza…asa de inceput de mandat prezidential.
Voce de barbat(probabil Traian Basescu):
Zici ca pasarica e fierbinte?
Perfect. Ma duc sa mai rad inca una, cu doua cuburi de gheata. Sa vii cu Peugeotul ala bleu si sa ma astepti in dreapta palatului, langa gard.

Nota din partea ofiterului SRI care a urmarit aceasta scena:
In dreapta palatului Cotroceni apare un autoturism de culoare bleu, inmatriculat AEU(Am Elena Udrea), condus de o persoana de sex feminin. Elena Udrea se parfumeaza cu noul Chanel No.5 primit in dar de la MRU. Deasemenea, se pudreaza, se rujeaza inca o data si isi schimba tamponul zilnic. De aceasta data isi fixeaza pe chilotel unul cu aroma de lamaie.
Apare subiectul(Traian Basescu) cocotat pe gardul Cotroceniului. Sare in iarba. Subiectul face doua tumbe si se clatina incetisor catre autoturismul Peugeot. Acesta trage de portiera si gesticuleaza.
Traian Basescu:
Hai, Nuti! Da drumul la portiera.
Elena Udrea:
Esti beat crita.
Boule!
Nu te las sa conduci in halul asta.
Traian Basescu:
Bine, fa. Trec pe scaunul mortului. Trag un pui de somn.

Nota 2 SRI:
Blonda semnalizeaza dreapta, dar face stanga peste bordura lui Adriean Videanu ca sa vada daca aceasta rezista si demareaza in tromba. Ajunge in dreptul fantanii Miorita si sare tot peste o bordura Videanu, din aia dubla. Masina se rostogoleste si aterizeaza drept in apa. Bordura rezista. E din granit. Masina, nu. Este din tabla de Galati. Cuplul Basescu-Udrea sunt cu capetele in apa si cu picioarele in sus. Doi pesti de acvariu, din aia cu ochii bulbucati, rataciti pe acolo cu cine stie ce ocazie, trec pe langa ei si chicotesc dandu-si coate unul altuia.
Traian Basescu(se trezeste din betie):
Ce faci pasarica? Am ajuns la piscina?
De-a dracu! Gaozarii astia n-au incalzire centrala? Apa e asa de rece! Brrr!!!
Elena Udrea:
Nu am ajuns inca, dar suntem pe aproape. M-am impiedicat oleaca in fantana Miorita din cauza bordurilor lui Videanu.
Fir-ar al dracului de pietar! M-a pacalit cu bordura aia de juma` de metru inaltime!
Traian Basescu:
Tiganca imputita! Nu te lua de Videanu, ca-ti rup urechile.

Nota 3 SRI:
Subiectii vorbesc la telefon. Apar masinile SPP dimpreuna cu cea a SMURD-ului. Raed Arafat o bandajeaza pe Elena Udrea si-i imobilizeaza bratul drept in gips.
Traian Basescu primeste de la seful SMURD o foaie de trimitere catre o clinica din Viena. Diagnostic: dureri in zona lombara. Trebuie operat de urgenta pe banii fetei mai mari, Ioana Basescu.

Concluzie:

In prag de alegeri parlamentare Victor Ponta anunta pe toata lumea ca tara nu mai are bani pentru ultimele 45 de zile ale acestui an si ca exista pericolul ca pensile si salariile bugetarilor sa nu fie platite.
Zilele acestea, dupa anuntul imbecil al premierului Ponta, Romania a imprumutat din bancile comerciale 1,6 miliarde de euro la o dobanda dubla fata de cea normala, pentru a-si finanta deficitul din acest sfarsit de an electoral.
Televiziunile in loc sa discute despre acest lucru, ne bombardeaza cu stenograme de doi lei, stiindu-se ca locuitorii acestor plaiuri ar fi mari amatori de povesti de acest gen. Oare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu