EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

marți, 9 octombrie 2012

Razboi politic pentru controlul Romaniei. Ungaria si Rusia in prim plan



Tineti minte: politica e un joc de puzzle. Pui la un loc piesa cu piesa, actiune cu actiune si la un moment dat vei avea in fata tabloul complet.
Au trecut 23 de ani de cand tot asez la piese. In sfarsit am descifrat cele doua imagini, Ungaria si Rusia. Bine, acest tablou era cunoscut de foarte mult timp si era tinut cam in ceata, doar ca acum imaginea este din ce in ce mai clara si se vede chiar de pe Luna.

Gastile politice au inceput deja sa-si imparta colegiile dupa bunul lor plac, tortul fiind Romania. Chiar daca pana la data de 9 noiembrie 2012, atunci cand va incepe oficial campania electorala mai e fix o luna de zile, pseudo-politicienii romani au inceput sa-si imparta tainul. O felie mie(PDL), o felie tie(USL). La televizor se spune ca exista si felii la care ar pofti ambele tabere politice. Eu zic ca nu-i deloc asa si ca totul e pregatit de dinainte. Romania este feliata pe interese de 23 de ani, incat toti isi cunosc foarte bine locul. Se stie ca imediat dupa brambureala din decembrie 1989,  Ungaria si Rusia au pus mana pe Romania. Cele doua tari foste comuniste sunt reprezentate astazi din punct de vedere politic de catre PDL si USL.

Ungaria, dreapta, FIDESZ, PDL, Victor Orban, Traian Basescu, George Soros

Va intrebati ce au in comun toate aceste cuvinte?
Nu mai e niciun secret ca PDL este creatia lui George Soros si ca acest partid a fost finantat cu 1 miliard de euro de catre acesta. In ciuda aparitiei pe scena politica romaneasca a oricaror forme politice unguresti de genul UDMR, PCM ori PPMT, adevaratul partid al maghiarilor din Romania este PDL. Cine nu si-a dat seama de asta inseamna ca e lipsit de cele mai elementare cunostinte de strategie politica. Invatamantul in limba maghiara, arborarea drapelelor maghiare pe institutiile publice ale statului roman, standuri ale “Tinutului Secuiesc” la targurile internationale de turism si alte asemenea mizerii, toate sunt facute Romaniei de catre PDL la adapostul santajului politic al UDMR. Pdl-istii au spus ca cica au fost constransi cu pierderea majoritatii in Parlament si cu caderea guvernului, daca nu ar fi votat legi pentru binele maghiarilor din Romania. Praf in ochi.

Rusia, stanga, USL, Putin, Iliescu

Despre toate aceste cuvinte  nu are rost sa mai scriu ceva pentru ca se vede legatura lor din satelit si nu trebuie sa te freci prea mult la ochi.

Intrebare finala:
Veti vota Ungaria sau Rusia?

Un comentariu:

  1. Aici Mihai , situatia este mult m-ai complicata .Deoarece vorbim de acei " jidovi" occidentali si orientali , care , fiecare au propriul interes in a jefuii si distruge Romania ...

    RăspundețiȘtergere