EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

sâmbătă, 27 octombrie 2012

Prostitutie de lux in orasul Roman!!?


Am inteles de la cativa prieteni de-ai mei din Roman, ca Elena Gabriela Udrea a luat la pas trotuarele orasului pentru a vedea cum reactioneaza votantii din colegiul unde va candida, asta după ce a tras pe nas o liniuta. Pe parcursul itinerariului a fost insotita de primarul Laurentiu Leureanu care a salivat incontinuu, ca un catelus in calduri aflat in perioada imperecherii. Pietonii au trecut pe langa ea si au privit-o nepasatori.
Doi tineri ce se plimbau s-au intrebat: “ce cauta tarfa asta de lux in orasul nostru? E drogata? N-avem bani pentru ea! E prea scumpa! Sa se duca la Bucuresti.”

Dar bomboana de pe coliva viitorului succes electoral al “Lenutei lui Basescu” a fost momentul in care aceasta a intrat intr-o librarie, iar vanzatorul i-a inmanat o carte scrisa de un autor strain cu titlul sugestiv: “Curva la Putere”. Un cadou binevenit pentru ea si asta pentru ca avea multe poze si nu a tradus titlul scris in limba lui Shakespeare. Elena Udrea nu a zabovit prea mult in oras si s-a urcat intr-un autoturism luxos aflat la capatul strazii mari care a demarat spre mahalaua lui Bucur, sperand sa ajunga la intalnirea cu Basescu pe care o avea peste 3 ore. Inainte de a se urca in masina s-a impiedicat de pavele si era cat pe ce sa se faca de toata rusinea. Ciudat e ca nu a reusit sa-si infinga tocul cui in rostul pavelelor!

Oare madama de Plescoi nu stie ca romascanii nu vor vota o venetica, ci un om de-al locului, fie el si de la USL?  Cum sa dai un profesor de istorie pe o parasuta? Sau poate ca aceiasi cetateni au aflat deja ca tanti Nuti a trecut si prin PSD si orice ar vota, nu conteaza!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu