EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

sâmbătă, 27 octombrie 2012

Prostitutie de lux in orasul Roman!!?


Am inteles de la cativa prieteni de-ai mei din Roman, ca Elena Gabriela Udrea a luat la pas trotuarele orasului pentru a vedea cum reactioneaza votantii din colegiul unde va candida, asta după ce a tras pe nas o liniuta. Pe parcursul itinerariului a fost insotita de primarul Laurentiu Leureanu care a salivat incontinuu, ca un catelus in calduri aflat in perioada imperecherii. Pietonii au trecut pe langa ea si au privit-o nepasatori.
Doi tineri ce se plimbau s-au intrebat: “ce cauta tarfa asta de lux in orasul nostru? E drogata? N-avem bani pentru ea! E prea scumpa! Sa se duca la Bucuresti.”

Dar bomboana de pe coliva viitorului succes electoral al “Lenutei lui Basescu” a fost momentul in care aceasta a intrat intr-o librarie, iar vanzatorul i-a inmanat o carte scrisa de un autor strain cu titlul sugestiv: “Curva la Putere”. Un cadou binevenit pentru ea si asta pentru ca avea multe poze si nu a tradus titlul scris in limba lui Shakespeare. Elena Udrea nu a zabovit prea mult in oras si s-a urcat intr-un autoturism luxos aflat la capatul strazii mari care a demarat spre mahalaua lui Bucur, sperand sa ajunga la intalnirea cu Basescu pe care o avea peste 3 ore. Inainte de a se urca in masina s-a impiedicat de pavele si era cat pe ce sa se faca de toata rusinea. Ciudat e ca nu a reusit sa-si infinga tocul cui in rostul pavelelor!

Oare madama de Plescoi nu stie ca romascanii nu vor vota o venetica, ci un om de-al locului, fie el si de la USL?  Cum sa dai un profesor de istorie pe o parasuta? Sau poate ca aceiasi cetateni au aflat deja ca tanti Nuti a trecut si prin PSD si orice ar vota, nu conteaza!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu