EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

sâmbătă, 13 octombrie 2012

Partidul Romania Mare sta la mila organizatiei Noua Dreapta pentru a intra in Parlamentul Romaniei


Ne mai despart cateva saptamani pana la inceperea campaniei electorale, iar gastile politice au inceput sa stabileasca tot felul de stratetegii pentru captarea electoratului de partea lor, uitand de manifestatiile de strada din luna ianuarie intreptate tocmai impotriva lor. Atunci oamenii au iesit in strada la minus douazeci de grade sa strige impotriva intregii clase politice fie ea de stanga, dreapta ori de stiu eu ce alta orientare. Contra ipocriziei reprezentantilor nostri politici au iesit sa strige de la copii in scutece pana la batrani satui de minciuna si de saracie. Mi se pare destul de ciudat ca alesii nostri sa uite atat de repede de evenimentele din ianuarie 2012. Si totusi, dupa cum merg lucrurile, au uitat. Noi, nu.

Toata lumea stie ca pe scena nationalismului romanesc organizatia Noua Dreapta detine locul intai. Se afla in varful piramidei din momentul in care partidul Romania Mare a scazut in sondaje din cauza fanfaronadelor dese ale liderului sau pe la diferitele emisiuni de genul “Un Show Pacatos”, “Happy Hour” ori “Acces Direct”, unde moderatorii acestora l-au luat in ras. Sa accepti asta si sa te scalambai pe la tot felul de emisiuni de can-can nu e tocmai ceea ce isi doreste un nationalist sa vada de la un pretins lider al acestui segment politic, dar Corneliu Vadim Tudor, zis si “Rudotel”, asta face in ultimul timp. Se stie ca odata cu inaintarea in varsta omul o ia pe urmele copilariei si ca procesul invers al vietii ii loveste pe toti, dar la Vadim totul se misca cu o viteza uimitoare. Deja a inceput sa se comporte ca un copil de 6 anisori.

Umbla un zvon pe piata nationalismului romanesc cum ca fostul tovaras al Partidului Comunist Roman, Corneliu Vadim Tudor, l-a delegat pe unul dintre vicepresedintii Partidului Romania Mare sa aiba un dialog cu membrii marcanti ai organizatiei Noua Dreapta.

Cum era de asteptat am fost printre primii sunati. Din curtoazie i-am spus reprezentantului PRM Neamt ca propunerea lui de a candida pe listele lor la Senatul Romaniei mi se pare destul de tentanta si ca le multumesc ca s-au gandit la mine. Evident ca eu gandeam altceva. Cum sa candidezi din partea unui partid plin de fosti securisti si comunisti aflati pe ultima suta de metri ai vietii? Stiam ca fosilele stau in vitrina, la muzeu. Ce sa mai caute acestea in politica, dupa ce au au dus in derizoriu nationalismul romanesc?

Reteta PRM:
Se ia organizatia Noua Dreapta, se cauta liderii cei mai marcanti, cu potential politic, se amesteca pe listele Partidului Romania Mare si se intra in Parlament. Dupa aceea, se da un sut mare in dos membrilor Noii Drepte, fara scrupule. Fosilele PRM obtin tot felul de functii, bani si alte cele, iar membrii Noii Drepte sunt denigrati, calcati in picioare si scuipati de catre liderul PRM.  Organizatia pierde in imagine, iar tara noastra ramane fara cea mai importanta portavoce a nationalismului. Se proclama victoria hoardelor straine asupra Romaniei.


PRM, partid de 2%, aflat pe butuci
De ani de zile tov. Vadim s-a obisnuit sa tipe in gura mare pe la toate televiziunile ca a fost furat(asa e scenariul) si ca toti sunt impotriva lui.
M-am uitat, ce-i drept doar din curiozitate, pe ultimele sondaje de opinie. 1,7%-2,2%. Cu atat este cotat PRM, astazi. In urma cu 4 ani, la alegerile trecute avea 4,8%, aproape de pragul intrarii in Parlament. Si tot din aceeasi curiozitate mi-am aruncat privirea si peste rezultatele liderului PRM Neamt, Dumitru Badea, fost colonel de securitate. 0,98% la alegerile locale. De tot rasul.

Organizatia Noua Dreapta nu se va compromite cu niciun fel de gasca politica. Asta spun eu de la Piatra Neamt si asta va fi linia noastra.

Intrebare pentru conducerea Partidului Romania Mare:
Tovarasilor, atunci cand partidul din care faceti parte avea in sondaje 15%, de ce nu ne-ati invitat la  dialog?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu