EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 15 august 2012

Organizatia Noua Dreapta baga spaima in politisti


Episodul 1:
Ma aflu in comuna Reci din judetul Covasna. La 2 km de centrul comunei se afla un complex hotelier unde urmeaza sa ma cazez. Acolo trebuie sa se desfasoare tabara de vara a organizatiei Noua Dreapta. Ajung la locul de destinatie. La intrare vad doi politisti care se faceau ca patruleaza. La un moment dat, ambii vorbesc la telefon. Unul dintre camarazii cu care eram face o gluma si spune ca doar asa pot comunica intre ei politistii care ne vegheaza.

Episodul 2:
Rugaciunea dinaintea mesei de pranz. In dreapta mea sunt ferestrele incintei unde mancam. Fara sa vreau imi indrept privirea spre geam. Un politist ce pare a fi de la ordine publica si unul in civil, filmeaza si fotografiaza toate autoturismele din incinta taberei. Terminam rugaciunea. La un moment dat un camarad da alarma. “Camarazi, suntem spionati!” Toate privirile se indreapta spre ferestre. Rumoare in sala de mese.

Episodul 3:
Duminica, ultima zi de tabara. Doua loganuri ale politiei ne pazesc ca pe sfintele moaste. Ploua marunt, iar politaii stau la cutie. Ne indreptam spre manastirea din comuna Valea Mare. Coloana de masini a plecat, politaii nu.

Episodul 4:
Dupa ce m-am rugat la manastire, am trecut prin dreptul complexului turistic unde pana mai acum cateva ore am fost cazat. Cele doua loganuri ale politiei erau tot acolo. Ba mai mult, pe o culme, printre mesteceni zaresc si un logan albastru, al jandarmeriei. Avea portierele deschise, semn ca jandarmii isi faceau nevoile prin padure.

Episodul 5:
Ies din comuna Reci. La intersectia cu drumul european mai vad un logan al politiei. Ii salut camaradereste, din viteza masinii, cu degetul mijlociu drept intins.

Concluzia:
In perioada 10-12 august 2012, in judetul Covasna, comuna Reci, 4 echipaje ale MAI s-au asigurat ca militantii Noii Drepte nu se vor abate de la programul taberei. Pe tot parcursul acesteea am fost fotografiati si filmati din toate unghiurile, mai ceva decat vedetele de la hollywood.

Si tot in aceeasi perioada, la un judet distanta, in Harghita, comuna Joseni, satul Borzont separatistii maghiari veniti din Ungaria se antrenau cu kalashnikovul. Din sursele mele, am aflat ca niciun politist nu a fost prezent la Borzont. Cica asa au primit ordin de la superiori.

Intrebare:
Daca in aceasta tabara de vara membrii organizatiei Noua Dreapta se antrenau cu pusti si pistoale-mitraliera, ce s-ar fi intamplat?

News alert:
Acum cateva secunde am primit un mesaj de la un camarad care imi scrie ca am ratat un episod din aceasta relatare.

Episodul 6(completare):
Duminica, manastirea din comuna Valea Mare, jud. Covasna. Toti camarazii sunt in biserica si se roaga pentru ca toti politicienii tarii sa crape. Camaradul Cristi Grigorasi de la Brasov ii sopteste lui Sorin Dinca ca are o roata dezumflata si ca ar fi timpul sa-i imprumute pompa de umflat roti. Ies amandoi din biserica, indreptandu-se catre autoturismele personale care erau parcate in fata manastirii. Acolo dau peste un logan de politie. Doi politisti filmau numerele de inmatriculare ale masinilor. Fara cuvinte.



3 comentarii:

  1. 15 august 2012, 11:16

    Blogger Le Gall : Décrypter Le Système Pyramidall spunea...

    Odorica,
    ce mai faci?
    Eu scriu pentru a vă cere ajutor!
    Silvia Houzouris este bulgar, ea este prietena de a trai amipersonnel un bulgar în Franţa. Ea este mama a unui copil. Soţul ei este un om puternic, si ca ea a dorit un divorţ, el sa răzbunat, şi corupt de Justitie american (francmasoni, evrei, partidele politice), el a închis Silvia ...
    Ştii de bloguri naţionaliştii bulgari?
    Avem nevoie de ajutor. Puteţi obţine un mesaj, şi peste tot viidéo?
    Noi trebuie să formeze un lanţ!
    O asociaţie apără Statele Unite ale Americii: http://justiceforfamilies.us/

    Aici de asemenea, trebuie să ne apărăm, de asemenea! Aceasta se numeşte "Comitetul de Apărare a Silvia" ...
    Mulţumesc.
    Le Gall
    http://brebisgalleuse.blogspot.fr/2012/08/a-diffuser.html

    15 august 2012, 23:07

    Am pus articolul original pe mai multe bloguri. Dar nu cunosc nici un nationalist bulgar. Nu stiu cum pot sa ajut pe prietenul(sau prietena) din Franta ( Frontul National)Cum sa fac? Odorica

    16 august 2012, 14:58

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunteti mai urmariti decat teroristii :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Da. Si asta nu e tot. Am omis cu buna stiinta sa scriu ca am fost cazati in hotelul unui politist.

    RăspundețiȘtergere