EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

sâmbătă, 2 iunie 2012

Noua Dreapta Neamt prezenta la Timisoara - Catedrala Ortodoxa, locul unde in decembrie 1989 erau impuscati cei 40 de revolutionari timisoreni

 
Posted by Picasa


Respect Timisoara! Catedrala Ortodoxa din Timisoara pe treptele careia au fost impuscati in decembrie 1989 primii 40 de revolutionari. La acea vreme revolutionarii incercau sa se refugieze in catedrala. Nu au mai reusit pentru ca usile au fost incuiate de Ilie Sarbu(fost ministru al agriculturii in guvernul Adrian Nastase). Ilie Sarbu(PSD) era pe atunci administratorul acestei catedrale. Ilie Sarbu este actualul socru al premierului Victor Ponta. Victor Ponta si-a abandonat familia pentru Daciana Sarbu, actuala sotie cu care are si un copil. Astia ne conduc. Cei care s-au spalat cu sangele martirilor timisoreni conduc astazi Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu