EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

sâmbătă, 14 aprilie 2012

Noua Dreapta a protestat in fata Ambasadei R.Moldova


Un grup de membri ai filialei Noua Dreaptã Bucureşti a protestat vineri 13 aprilie a.c., în fata ambasadei Republicii Moldova, faţă de intensificarea fără precedent a atacurilor impotriva liderilor şi membrilor activi ai filialelor Noii Drepte din Basarabia, atât din partea serviciilor de securitate ale statului, cât şi din partea unor partide politice.
Astfel, reprezentanţii structurilor de forţă, au efectuat, in mod ilegal, vizite la domiciliul membrilor Mişcarii Naţional-Creştine Noua Dreaptă din Basarabia, supunându-i unei adevărate strategii a terorii, prin intimidarea lor şi harţuirea familiilor acestora. Prin exercitarea unor presiuni de sorginte stalinistă asupra conducerii unor instituţii de învăţământ, au fost exmatriculaţi o serie de membri ai Mişcării, iar liderul Filialei Ungheni a MNC-ND, Mihai Goian, a fost concediat abuziv din functia de controlor-revizor a SCFR.
Folosind strategiile de dezinformare de tip KGB, in presa din Republica Moldova au fost aruncate informaţii mincinoase privind activitatea MNC-ND şi conducerea acesteia, fiind create bloguri anonime cu scopul de a defaima imaginea organizaţiei şi a liderului MNC-ND Sergiu Laşcu.
Actiunile de protest si solidarizare vor continua si vor fi extinse si la nivelul filialelor Noii Drepte din Europa. Toti cei care doresc sa trimita mesaje de solidarizare camarazilor din Basarabia o pot face la basarabia@nouadreapta.org.

Biroul de Presă al Noii Drepte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu