EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 25 aprilie 2012

Cu totii la Timisoara - Noua Dreapta protesteaza impotriva clasei politice romanesti


Filiala Noii Drepte din Timişoara va organiza sâmbăta aceasta (28 aprilie) un marş de protest împotriva întregii clase politice şi a obedienţei acesteia în faţa dictaturii marii finanţe internaţionale, reprezentate în principal de FMI şi Banca Mondială. Acţiunea va începe la ora 16.00, punctul de întâlnire fiind Parcul Regina Maria (fostul Poporului). Traseul include mai multe instituţii, precum Prefectura, Consiliul Judeţean şi Primăria. Punctul final va fi Catedrala Mitropolitană Ortodoxă din centrul oraşului. Cu ocazia acestui marş naţionaliştii bănăţeni au lansat şi un manifest pe care îl reproducem integral în rândurile următoare:

Manifest!

De câteva decenii bune, mai precis de la terminarea celui de-al Doilea Război Mondial, atât țara noastră cât și întregul continent pe care trăim, se confruntă cu o puternică criză identitară, socială și politică. Popoarele care au rămas, multe fără voia lor, în cele două tabere despărțite de Cortina de Fier, s-au văzut exploatate fie de egalitarismul comunist dus la absurd, fie de elitismul economic de tip capitalist, ambele cu consecințe extrem de grave asupra identității, integrității și siguranței politico-economice a oamenilor de rând. Oligarhiile financiare transnaționale au reușit să subordoneze cu ajutorul băncilor și a organismelor internaționale reprezentanții clasei politice din toate țările, reușind să manipuleze prin fraudă, corupție și intervenționism la nivel înalt liderii tuturor formațiunilor obediente noului sistem. De fapt, între partidele politice actuale nu mai există aproape nici o diferență de natură doctrinară sau ideologică, totul rezumându-se la pregătirea terenului pentru grupurile de interes care le finanțează activitate, evident, în detrimentul majorității oamenilor – a muncitorilor, țăranilor, intelectualilor, funcționarilor, micilor întreprinzători.

Comunismul și capitalismul au reușit să producă într-un timp record mutații etnice și social-economice incalculabile în Europa ultimilor 70 de ani, transformând-o sub masca democrației într-un poligon de experimente politice extrem de periculoase. Consecințele activității unor oameni lipsiți de orice viziune și conștiință sunt deja vizibile, iar rezultatele vor fi catastrofale în viitorul apropiat, atât în planul relațiilor interumane, cât și în planul socio-economic. Între oamenii de rând și clasa politică s-a creat un imens hiat de încredere și comunicare, nimeni nemaisimțindu-se reprezentat de cineva de pe actualul eșichier politic.

Din păcate, cultura politică și conștiința civică sunt noțiuni aproape necunoscute pentru majoritatea populației, așa că misiunea tineretului conștient identitar este de a începe o renonquistă europeană împotriva terorismului economic, împotriva birocrației împovărătoare și împotriva clasei politice complet înstrăinate și decupate de realitate.
Noi trebuie să pornim o cruciadă împotriva establishmentului politic existent care ne-a adus în pragului colapsului economic, social și național. Justiția socială și libertatea națioanlă au devenit niște expresii dezgolite de sens, fiind folosite de oameni lipsiți de orice brumă de conștiință și patriotism.

Suntem umiliți, la propriu, la noi acasă. Vina aparține politicienilor subordonați marii finanțe internaționale, dar și nouă, care tăcem și răbdăm, în loc să ne informăm, să ne organizăm și să acționăm în spiritul dreptății, onoarei și a libertății care ne caracterizează ca oameni. Un muncitor din România nu câștigă într-o lună banii pe care îi dă un copil de bani gata pentru mâncarea câinelui său, iar un medic sau un profesor trebuie să stea umili în fața tutoror analfabeților parveniți.

Noi nu dorim să ne înconjurăm de pomanagii politici și de cereșetorime nedemnă, așa cum fac partidele de sistem însetate de voturi care își uită toate promisiunile după alegeri, ci dorim să creăm o structură organică, un filon patriotic autentic, nedezgolit de sens și neotrăvit cu șovinisme ieftine, de bravadă. Dorim să pornim o revoluție adevărată, de jos în sus, la baza căreia să stea cei mai merituoși oameni ai acestei țări, conștienți de misiunea și sacrificiul pe care trebuie să le facă. Nimeni nu ne va da drepturi dacă nu vom lupta pentru ele.

Împărțelile în stânga și dreapta sunt de mult perimate și nu le mai respectă nimeni. Prin ce se caracterizează la ora actuală politica de dreapta? Prin apărarea cu ajutorul intervenționismului politic a unor grupuri oligarhice și financiare care sponsorizează campaniile politice, acționând exlusiv pentru protejarea intereselor marilor corporații internaționale și ale mafiei economice!

Prin ce se caracterizează stânga militantă? Prin promovarea agresivă a exhibiționismului așa-zisei culturi gay, prin luptele de stradă cu poliția și prin promovarea cretinoidă a unui egalitarism fără nici un corespondent în realitate! Sindicatele sunt de asemenea conduse de oameni care fac orice altceva decât să protejeze drepturilor muncitorilor, așa că sensul existenței lor poate fi pus serios sub semnul întrebării.

Noi dorim să identificăm și să promovăm exclusiv prin metode meritocratice o nouă elită națională, nemânjită și cutezătoare, care să preia destinele poporului român în mâinile sale, dar să protejăm cu energie și determinare interesele tuturor păturilor sociale, în special a celor mai defavorizate în momentul de față: ale muncitorilor, țăranilor, intelectualilor și micilor întreprinzători.
Dar după cum se spune – vorba multă, sărăcia omului. Dorim ca oratoria noastră să fie oratoria faptei, pentru că țara aceasta piere nu din lipsă de programe politice, ci din lipsă de oameni de calitate. De aceea facem un apel la toți oamenii cinstiți și patrioți din România să ni se alăture în lupta noastră împotriva clasei politice, împotriva unui sistem perimat și corupt și pentru emanciparea de sub ocupația economică a marii finanțe, alături de ceilalți camarazi europeni care se confruntă cu probleme similare în țările lor! Uniți sub tricolor, uniți pentru dreptate socială și libertate națională, uniți pentru o Europă a națiunilor libere!

Biroul de Presă al Noii Drepte Timișoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu