EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

duminică, 1 aprilie 2012

Candidez la functia de consilier al municipiului Piatra Neamt - Ajunge cu hotia si coruptia din institutiile publice locale


Nu e o gluma. Astazi mi-am anuntat intentia de a candida independent, sustinut de Organizatia Noua Dreapta pe listele de consilieri locali al orasului Piatra Neamt. Am adunat deja primele semnaturi de la vecinii de pe strada mea. Deocamdata am 48 de sustinatori, stransi atunci cand am iesit de la biserica. E un inceput. Toata lumea m-a incurajat si m-a intrebat nedumerita daca chiar vorbesc serios, stiindu-ma o persoana destul de glumeata. Le-am spus ca a venit vremea patriotilor si ca neimplicarea noastra in viata politica, inseamna destrabalare si huzur pentru fostii nomenclaturisti-comunisti care de 22 de ani se indoapa cu nesat din banul public. Nu putem sa stam impasibili si sa asistam neputinciosi la matrapazlacurile si mizeriile facute de o gasca interlopa ce an de an ne cocoseaza cu datorii. Problema locuitorilor din Piatra Neamt e ca suntem orasul cu cele mai multe datorii in banci facute de autoritatile publice locale. Numai administratia Gheorghe Stefan a indatorat orasul in cele doua mandate cu peste 60 milioane de euro. Chiar zilele trecute consiliul local a mai aprobat un nou imprumut(tun) din banci in valoare de 6 milioane de euro, bani pentru cofinantarea unor proiecte europene(sic). Cand vine vorba de investitii, slugile primarului ne mint ca totul se face cu bani europeni, pretext numai bun de aruncat in fata, nestiutorilor. Pentru un om ca mine care stie tot ce se misca in acest oras, aceasta gluma nu tine.

De aceea sunt hotarat sa intru in ringul de lupta. Vreau sa dau de pamant cu toti mafiotii orasului Piatra Neamt si sa-i trimit acolo unde le este locul, dupa gratii. Ne ajung 22 de ani de haos, hotie si coruptie.

Recomand tuturor celor care iubesc Romania si nu sunt inregimentati politic sa candideze ca independenti. Daca vrem ca Romania de maine sa fie a romanilor si nu a cohortelor de politicianisti care servesc interesele altor state sau gasti interlope, trebuie sa iesim cu totii din adormire, sa ne asumam cine suntem, ceea ce vrem si sa ne implicam total. E timpul ca adevaratii romani sa ia fraiele in maini acum, cat inca nu e prea tarziu, iar pentru aceasta este nevoie ca noi sa facem front comun pentru Romania copiilor nostri. Cealalta Romanie ne asteapta. Este tacuta, cu bun simt, educata si nerabdatoare sa se arate.

Pentru o mai buna comunicare va astept la neamt@nouadreapta.org sau 0744.477.762.

Totodata, rog simpatizantii formatiunii Noua Dreapta sa ma contacteze pentru a semna sustinerea mea la functia de consilier local al municipiului Piatra Neamt. Orice semnatura conteaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu