EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

marți, 17 aprilie 2012

Anders Breivik a salutat asistenta in stil roman. Mass-media romaneasca zice ca “a efectuat salutul nazist”


Aproape ca uitasem de acest personaj sinistru care in urma cu mai bine de jumatate de an inspaimanta linistita Norvegie cu actiunile sale de tip terorist. Presa romaneasca mi l-a adus in memorie ieri, atunci cand mi-a gadilat urechea intr-un mod neplacut prin cuvintele “Anders Breivik a salutat in stil nazist la procesul sau” si “Anders Breivik, extremistul de dreapta”. Nu ma mira faptul ca televiziunile propaga in tara noastra minciuni cu un scop bine definit, dar de aici si pana la a crede ca astfel ne manipuleaza e un drum destul de lung. Am urmarit cu atentie comentariile cititorilor de pe diferitele site-uri unde aceasta stire era prezentata si am fost placut surprins sa constat ca multi stiu sa diferentieze salutul roman de cel asa-zis nazist, al membrilor Partidului National Socialist al Muncitorilor Germani(NSDAP). Lumea stie ca NSDAP a fost un partid de stanga si ca n-are nimic in comun cu asa-numitul extremism de dreapta.

Tin sa reamintesc tuturor ca Anders Breivik este un filoisraelian cu tulburari foarte grave de comportament. Se stie ca in trecut acesta fusese internat intr-un spital specializat in cantat sticletii in cap sau mai pe intelesul tuturor, in boli nervoase. Dar sa vedem imprejurarile care au dus la atentatele de la Oslo si Utoyea, insula unde la acel moment era in plina desfasurare tabara tinerilor laburisti. Partidul Laburist este principalul partid de stanga din Regatul Unit, un fel de PSD de pe la noi, membru al Internationalei Socialiste. In urma acestei tabere de vara urma sa se dea publicitatii un comunicat care boicota actiunile Israelului din Palestina si Fasia Gaza. Se stie ca de zeci de ani Israelul practica in aceste teritorii o politica de asimilare fortata, pentru a-si mari influenta in zona araba si a intretine un fals conflict interreligios. Boicotul celor din Partidul Laburist nu era vazut cu ochi buni de catre cei din Internationala Socialista, iar pentru aceasta s-a pus in aplicare un plan care sa duca la compromiterea viitoarei declaratii politice a laburistilor. Era si culmea ca tocmai un partid englezesc(trupele armatei britanice au infiintat statul Israel) sa fie impotriva Israelului!

Asa ca, se ia una bucata tip indoctrinat, cu deficiente psihice, se finanteaza si se arunca in lupta. Se amesteca extremismul cu dreapta si stanga, cu nazismul, fascismul si mai stiu eu ce alte inventii si cuvinte bine ticluite. Tinta: anularea declaratiei tinerilor laburisti si implicit, discreditarea miscarilor de dreapta. Simplu, nu! Ca tot e criza, iar ascensiunea partidelor de dreapta din Europa e in floare. Urmariti cu atentie ce se intampla in Ungaria, Austria, Germania, Franta samd. Deh, extremismul de stanga e la putere!
Ultima ora: promterista Andrea Esca a evoluat. Daca ieri l-a facut pe Anders Breivik extremist de dreapta(de parca extremismul ar fi de dreapta ori de stanga, centru sau mai stiu eu ce alte orientari), astazi aceasta l-a catalogat doar extremist si nationalist. Brrr!!! Se pare ca spitalul de nebuni s-a mutat la Pro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu