EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 29 februarie 2012

Noua Dreapta militeaza pentru unirea tuturor romanilor


Sâmbătă, 3 martie 2012 va avea loc şedinţa comună a guvernelor din R.Moldova şi Romania, la Iaşi, oraşul Unirii. Cu această ocazie Organizaţia Noua Dreaptă va desfăşura un miting de susţinere a unirii, începând cu ora 10:00 în faţa Universităţii Al.I. Cuza. Unirea celor două maluri ale Prutului se va realiza dacă strada va pune presiune pe deciziile politicienilor români. Vă aşteptăm în număr cât mai mare să militati alături de noi pentru reîntregirea neamului românesc.
E momentul să dam cu toţii o mană de ajutor pentru a împlini visul dintotdeauna al românilor. Trebuie să zdrobim nedreptatea istorică ce ne apasă. Trebuie să existe pe lumea aceasta o singura Romanie, mare, demnă şi care să includă în componenţa ei pe toţi românii.
Va aşteptăm sâmbătă în număr cât mai mare să mai facem un pas spre schimbarea istoriei. Veniţi alături de noi să amintim tuturor că Basarabia e România! Veniţi alături de noi să le arătăm fraţilor de peste Prut ca nu sunt singuri şi că la fel de mult ca şi ei noi vrem UNIREA, iar cu voia lui Dumnezeu aceasta va veni cât de curând!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu