EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

joi, 23 februarie 2012

Lt.Alexandru Gheorghe versus "baietii destepti" din MApN


Stim ca in Romania exista un grup al baietilor destepti, marea majoritate a lor fiind ofiteri acoperiti ai diferitelor servicii de spionaj straine. Un astfel de baiat destept este si fostul sef al mafiei personale a lui Adrian Nastase, actualul conducator al clanului Basescu, asa-zisul ministru al Apararii Nationale, Gabriel Oprea. Astazi, printre multele afaceri pe care acesta le administreaza, a semnat ordinul de excludere din Armata Romana a lui Alexandru Gheorghe, tanarul ofiter ce a protestat impotriva mafiei din sistem in urma cu ceva timp, in Piata Universitatii. Ce nu stiu tinerii care nu au satisfacut stagiul militar, e ca foarte multi capi ai Armatei Romane sunt fosti spioni GRU(serviciul secret al armatei sovietice) care sunt inca in activitate si lucreaza impotriva intereselor acestei tari. Un alt amanunt demn de luat in seama e ca acesti spioni GRU sunt etnici evrei de sorginte sovietica. Stim ca in 1944, atunci cand au venit calare pe tancurile sovietice dimpreuna cu divizia “Tudor Vladimirescu” si-au romanizat numele. Acesti indivizi care conduc destinele celor care sunt in solda patriei noastre numai de apararea Romaniei nu se ocupa si tin sa va mentionez ceea ce am trait pe propria piele in urma cu 20 de ani, atunci cand imi executam stagiul militar obligatoriu.

Am fost luat la oaste cu arcanul, impotriva vointei mele, la o unitate militara aflata in spatele Aeroportului International Otopeni. La acea vreme eram transmisionist-radiotelegrafist si ma ocupam de monitorizarea aterizarilor si decolarilor tuturor avioanelor de pe aeroport, fie ele civile sau militare. Cu ce credeti ca se indeletniceau sefii unitatii militare in care eu imi satisfacem stagiul militar obligatoriu? Nu stiti! Ei, va spun eu! Cu securitatea zborurilor neinregistrate in evidentele primite de la turnul de control. Ce credeti ca transportau acele avioane care aterizau ori decolau in afara listei trimise de catre cei din turn? Tigari de contrabanda venite din Ucraina si poate va mai aduceti aminte de celebra “Tigareta 2”. Se stie ca “Tigareta” a fost facuta publica in timpul mandatului lui Emil Constantinescu unde col. Trutulescu era pionul principal in aceasta afacere. Bine, impropriu spus pion, ci mai degraba tap ispasitor. Cine credeti ca era seful tuturor unitatilor militare care asigurau protectia Aeroportului Otopeni? Gen. Iliescu, un apropiat al fostului presedinte Ion Ilici Iliescu.
Se facea si probabil ca inca se face trafic de tigari netimbrate pe aeroport de nu-i adevarat, banii intrand in conturile unor generali si colonei MApN si ma intreb cum se poate ca cetatenii acestei tari sa mai aiba incredere in armata? Eu unul, nu mai am demult. Ochii mei au vazut cum militari cu inalte functii si atributiuni in Armata Romana faceau bani cu nemiluita din contrabanda cu tigari. Nu va ascund ca pe la urechile mele trecuse o informatie ca peste traficul de tigari aduse din Ucraina se mai facea si ceva negot cu armament.

Acum, ziceti si dumneavoastra, cum sa mai ai incredere in Armata Romana, cand cei care conduc destinele acesteia sunt corupti pana in maduva oaselor? Am reliefat doar un mic exemplu din activitatile unor capi ai armatei. Nu va mai aduc aminte si de alte afaceri privind achizitiile facute pentru inzestrare ca va ia cu dureri de cap.

Cum sa ai incredere intr-un ministru al apararii cand acesta a fost catalogat de catre actulalul presedinte al Romaniei, drept sef al mafiei? Cum poti sa crezi intr-o decizie a unui nene ajuns general cu 4 stele pe timp de pace? Basca ca cel care conduce MApN este venit din intendenta unde stim bine, acolo erau repartizati cei mai infantili militari. Se stie ca militarii cu medii mici erau repartizati la intendenta(proveneau de la cluburile sportive) si ma mir cum de un oligofren ca tov. Gabriel Oprea, facut general la apelul izmenelor, a ajuns astazi sa semneze ordinul de excludere a lt. Alexandru Gheorghe, un fiu al acestei tari care a avut curajul de a spune lucrurilor pe nume. Pentru mine, Alexandru Gheorghe este un erou national, asta pentru ca stiu cu ce se mananca Armata Romana.
Si cand te gandesti ca armata are cea mai mare incredere in randul populatiei, te apuca dracii!

3 comentarii:

  1. USL iliescu in strada .Mihai Lupoi e acest locotenent Alexandru Gheorghe.

    Militaru Nicolae e Dogaru.

    Istoria se repeta.Istoria din strada e furata de petre roman,actual Ungur-eanu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Spre deosebire de cpt. Mihai Lupoi, spion GRU dovedit de unitatea de lupta anti-KGB, lt.Alexandru Gheorghe nu poate fi banuit de apartenta la un anumit serviciu de spionaj. Din sursele mele, stiu ca acesta este un tanar curat.

    RăspundețiȘtergere
  3. D-le Tuburlui,

    navigand pe Internet, astazi pentru prima oara am accesat blogul Dvs. Comentariul de mai sus nu-mi apartine. Contul din care au scris din numele meu, este unul fals.

    V-as recomanda sa verificati IP-ul comentatorului de mai sus, si sa faceti comparatie cu IP-ul meu real, de R. Moldova, din care scriu acum.

    Va urez toate cele bune, Evelina Negara.

    Website: http://evelinanegara.com

    E-mail: evelina.negara@yahoo.com, evelina.negara@gmail.com

    RăspundețiȘtergere