EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

vineri, 20 ianuarie 2012

Show tv cu jandarmi si agenti diversionisti ai 2,15


Deja au inceput sa ma plictiseasca cei din Jandarmeria Romana cu strategia lor de spargere a manifestatiilor publice din Piata Universitatii. Se vede de la Piatra Neamt ca totul este o diversiune ieftina, demna de desenele animate cu Tom si Jerry. Pe post de Tom sunt jandarmii, iar rolul lui Jerry este luat de tinerii ce au fetele invelite in fulare si imbracati in hanorace, aflati sub comanda celor din 2,15. Ei sunt numiti de populatia nestiutoare, anarhisti. Ca sa-si justifice salariile si viitorul buget marit, cei din MAI se fac ca se bat intre ei. Ati vazut si dumneavoastra cu cat tupeu apar deodata 20-30 de tineri, de fapt elemente diversioniste, platite de niste asa-zisi baieti destepti din varful structurilor MAI sa creeze panica in masa de oameni ce protesteaza pasnic, prin diferite metode neanderthaliene, fix ca in epoca de piatra. Rastoarna gherete, rup garduri, smulg din pamant cosurile de gunoi si indicatoarele rutiere, incendiaza autovehicule, sparg vitrinele magazinelor, totul este special facut pentru a discredita protestele pasnice ale celorlalti manifestanti, ca astfel interventia jandarmilor sa fie pe deplin justificata.

Tinerii diversionisti aflati intr-o evidenta stare euforica datorata consumului de heroina incep sa arunce cu pietre in confratii lor, jandarmii. Populatia care protesteaza pasnic se retrage pe strazile laturalnice, speriata de posibilele escaladari ale conflictului, iar jandarmii intervin in forta, facandu-se ca-i prind pe instigatori. Din pacate, exista si victime colaterale ce ajung primele in bataia bastoanelor care sunt duse cu forta la sectiile de politie unde sunt identificate, amprentate si amendate. Cine se prinde in hora diversionista “made” in MAI, ala e.

Astfel se sparge orice manifestatie, urmand ca maine sa se desfasoare acelasi scenariu, in acelasi loc si chiar la aceeasi ora. Vrajeala cu galeriile de fotbal care s-ar deda la astfel de actiuni e doar un fas pe care nu-l mai crede nimeni. Daca cei din serviciile de informatii ale politiei(2,15) pun la cale aceaste diversiuni, cu ce se ocupa SRI?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu