EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

joi, 5 ianuarie 2012

Romania, a cui esti?


De ceva timp, observ ca niste reprezentanti ai societatii civile romanesti compuse din oamenii unor structuri venite din fosta nomenclatura comunista, de sorginte stalinista ori ceausista, tipa in gura mare pe la televizor ca a venit vremea sa salvam Romania. Ii vad pe micul ecran vanturand tricolorul, vorbind frumos despre nationalism. Ce simplu judeca acestia! Au talharit tara asta 22 de ani cu nesimtire, si-au construit vile cu piscine, conduc numai jeepuri de peste 80.000 de euro, si-au tras doua-trei amante, au miliarde de euro in conturile din strainatate, iar acum a venit timpul sa punem ordine in tara asta! Foarte tareee!!! Dupa ce au ras tot de pe fata pamantului, au distrus industria, agricultura, educatia si sanatatea tarii, au indatorat romanii cu peste 100 miliarde de euro diferitelor institutii financiare straine, s-au trezit desteptii nostri ca trebuie sa reconstruim Romania. Pai sa o reconstruiti voi, mai talharilor!

Mi-as dori ca intr-o zi sa-i vad pe Dan Ion Popescu(PSD), Viorel Hrebenciuc(PSD), Adrian Nastase(PSD), Viorel Catarama(ex-PNL), Calin Constantin Anton Popescu Tariceanu(PNL), Traian Basescu(ex-PD, actual PDL) si alti trogloditi care au furat Romania, cum pun umarul la reconstructia tarii. Imi doresc sa apuc ziua cand toti acestia vor munci pe branci la constructia de autostrazi. Ce ziceti daca i-ati vedea intr-o zi pe Basescu calare pe un utilaj care asfalteaza drumuri, iar pe Tariceanu conducand un autocamion care cara bitum?

Stateam de vorba cu cativa prieteni care mi-au propus, ca atunci cand Partidul Nationalist va castiga alegerile si va intra in Parlament, sa instauram in primul rand ordinea in tara, sa repunem armata in functie, sa redam demnitatea politiei romane, iar apoi sa trecem la arestari. Vrem sa-i vadem pe toti acesti talhari ai Romaniei ce timp de 22 de ani au furat ca la balamuc, in zeghe. Pentru ei o sa inventam un canal Dunare-Tisa care sa strabata Romania de la sud la nord. Sa-i vad pe Ion Ilici Iliescu ori pe Emil Constantinescu dand la tarnacop.

Mesaj pentru cei care viseaza la reconstructia Romaniei: Romania poate fi reconstruita cu ajutorul celor care au furat-o. Noi, tinerii, am fost odata generatia de sacrificiu. Pe spinarile noastre v-ati imbogatit. Acum este randul vostru, al talharilor. Pentru ca viata ne-a invatat sa fim destul de pragmatici, va doresc sa reconstruiti Romania, bine! Noi ne-am construit deja micile noastre Romanii in Italia, Spania, Franta, Marea Britanie samd. Pentru Romania de maine, munciti voi, sclavilor! Daca s-ar putea, pe 150 de euro brut, salariul minim pe economie. De asemenea, va doresc sa va pregatiti inca de pe acum sa locuiti cu chirie, pentru ca toate averile voastre vor fi confiscate si date tinerilor care au tinut Romania acesti 22 de ani in viata, culmea, tocmai pe salariul minim pe economie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu