EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

joi, 19 ianuarie 2012

Noua Dreaptă va protesta împotriva TUTUROR partidelorNoua Dreaptă a avertizat încă din prima zi a protestelor că acestea sunt iniţiate şi orchestrate de partidele din actuala opozitie (PSD-PNL-PC), singurele care ar avea de câştigat de pe urma organizării de alegeri anticipate. Din acest motiv Noua Dreaptă nu s-a grăbit să scoată militanţii în stradă pentru a netezi drumul USL spre guvernare şi a refuzat rolul care îi fusese rezervat în această piesă abil regizată.

Astăzi însă opoziţia parlamentară organizează în mod oficial un miting cu scopul de a specula electoral nemulţumirile reale ale românilor pe care tot ei i-au sărăcit şi umilit în ultimii 22 de ani! În aceste condiţii, în care reprezentanţii USL vor veni în faţa românilor cu noi promisiuni mincinoase, membrii Noii Drepte din toate oraşele României vor ieşi în stradă pentru a-şi exprima paşnic nemultumirea şi a avertiza asupra faptului că USL reprezintă o falsă alternativă şi toate partidele parlamantare sunt în egală masură vinovate de dezastrul în care se zbate România.

Nu vom cere deci demisii sau alegeri anticipate, întrucât nu există nici un fel de diferenţă între corupţii pesedişti sau pedelişti şi coruptii penelişti, udemerişti şi alţi işti… Corupţii de ieri sunt acoperiţi de corupţii de astăzi, iar corupţii de astăzi vor fi acoperiţi de corupţii de mâine. Intreaga clasă politică se manifestă ca un corp străin de aspiraţiile Naţiunii, însă unitar şi închegat când vine vorba de propriile interese.

Pe cale de consecinţă:


1. Noua Dreaptă va protesta împotriva TUTUROR partidelor anti-naţionale şi anti-creştine care au adus România în pragul colapsului, transformând-o într-o colonie a FMI si a Uniunii Europene.

2. Noua Dreaptă va explica tuturor românilor că singura revoluţie posibilă este o revolutie la urne, în ziua alegerilor, atunci când vom avea cu toţii posibilitatea să votăm pentru prima dată în ultimii 22 de ani un partid care va acţiona cu toată consecvenţa în slujba intereselor fundamentale ale României şi ale românilor din Țară şi din Diaspora, un partid sprijinit de Noua Dreaptă a cărui misiune va fi salvarea Statului şi Neamului Românesc de la disoluţia ordonată de artizanii globalizării.

NOUA DREAPTĂ – UNICA OPOZIȚIE, SINGURA ALTERNATIVĂ !

Biroul de Presă al Noii Drepte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu