EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

luni, 16 ianuarie 2012

Cea mai proasta meserie este la jandarmerie


Toata lumea stie ca la jandarmerie sunt angajate persoane pe baza unui test care releva coeficientul cel mai ridicat de prostie. Adica, mai pe scurt, cu cat esti mai prost, cu atat ai sanse mai mari sa fii acceptat in randurile acestora.

Ieri seara, un jandarm bucurestean a tras cu ditamai cartusul de gaz lacrimogen in piciorul unui tanar care protesta in mod pasnic impotriva tuturor politicienilor romani. Cat poti sa fii de prost si cata minte sa ai in scafarlie incat sa tragi cu pusca intr-un biet demonstrant, cand se stie foarte bine ca aceste arme trebuie folosite la trageri in plan vertical? Bietul baiat s-a ales cu piciorul drept zdrobit de acel cartus. In aceasta dimineata se chinuia sa imprumute 1.300 ron ca doctorii sa-i fixeze o tija metalica. Din informatiile mele aud ca niste baieti cu ochii violeti au venit cu o propunere financiara destul de consistenta care sa-l ajute sa treaca peste acest hop si astfel s-a ajuns la un compromis. Evident ca declaratia data presei a fost alta decat intamplarea reala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu