EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

vineri, 13 ianuarie 2012

Basescu, nici nu stii, cat de mic incepi sa fiiJos palaria pentru locuitorii orasului Targu Mures. Peste 4.500 de sustinatori ai doctorului Raed Arafat au marsaluit aseara pe strazile orasului scandand lozinci impotriva regimului Basescu. Am auzit ca si la Cluj s-ar fi strans vreo cateva sute facand acelasi lucru. Ardealul incepe sa freamate. Nu-i rau. De 22 de ani astept ca tara asta sa se schimbe in bine. Trebuie sa iesim cu totii in strada, sa-i alungam pe comunistii fripturisti, ce nu au urmarit alceva decat cum sa se imbogateasca si cum sa distruga din temelii viitoarele generatii de tineri ai Romaniei. Nu trebuie sa ne fie frica de acestia. Sunt mult mai prosti, chiar daca au bani castigati(furati) din afacerile cu statul si sunt prea putini la numar. Noi, cei care ne dorim o schimbare reala si nu doar vorbe, suntem mult mai multi. Autoritatile asa-zisului stat roman nu vor avea putinta sa aresteze cele cateva milioane de cetateni romani, cum dealtfel nu au avut nicio reactie nici in cazul manifestantilor de aseara din Targu Mures ori Cluj. Ne-am saturat de minciuna si de coruptia generalizata. Noi, tinerii vrem o tara ca afara. Astazi, Traian Basescu si clica acestuia formata din cadre de nadejde desprinse din fosta nomenclatura securisto-comunista este in pericol de a fi azvarlita din tara la fel cum acestia au procedat cu cei 5 milioane de tineri alungati din Romania in toti acesti ani de asa-zisa democratie.

Romani, iesiti in strada! Hai sa scapam pentru totdeauna de tiranie, hotie si coruptie.
Basescu, nici nu stii, cat de mic incepi sa fii. Si tu, si clica ta de nomenclaturisti securisti-comunisti ce de 22 de ani distrugeti Romania.

Un comentariu:

  1. Buna Mihai ! La multi ani si tot ce ati doresti !!! Este foarte tragic,sa vedem ca un ruman de alta etnie este mai ruman decat Basescu,care se pare ca vrea sa distruga si putinul care a mai ramas din romanismul de secole ....Sanatate si toate cele bune !!!

    RăspundețiȘtergere