EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 21 decembrie 2011

Siria - 19 decembrie 2011


Luni a avut loc la Damasc un miting de sustinere al regimului politic condus de presedintele Bashar Al-Assad. Cu bratul drept ridicat spre cer, nationalistii sirieni au jurat credinta patriei lor.

La fel ca in Timisoara lui decembrie 1989, grupuri paramilitare venite din exteriorul tarii ataca soldati ai armatei, politisti si cetateni sirieni. Diversiuni sioniste facute pentru a muta curentul musulman in toata Europa, in dauna invaziei chinezesti care se prefigureaza.

2 comentarii:

  1. Buna Mihai ! Da acum ai pus punctul pe "I",deoarece adevarata problema a lumii viitoare vor fi chinezii.O mare natiune ce se afla in plina ascensiune politica si economica...si care incet,incet vor acapara toata suflarea pamantului de astazi si maine...

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Mihai ! Da acum ai pus punctul pe "I",deoarece adevarata problema a lumii viitoare vor fi chinezii.O mare natiune ce se afla in plina ascensiune politica si economica...si care incet,incet vor acapara toata suflarea pamantului de astazi si maine...

    RăspundețiȘtergere