EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

luni, 12 decembrie 2011

Seful SRI Neamt a ramas fara telefon

Grandele baietilor cu ochi albastri de la noi din judet a fost zilele trecute in vizita la socrul sau. A intrat in casa, a lasat telefonul de serviciu pe o masuta din hol si s-a dus glont in sufragerie sa barfeasca despre marirea de salariu pe care crede el ca o merita. Tot judetul stie ca a pus umarul la eradicarea clanurilor interlope nemtene compuse din oameni de afaceri cu statul, politisti, sri-isti, politicieni, avocati, procurori si judecatori, dar nimeni nu vede asta de parca toti ar fi dat in orbul gainii.

Sursele mele de informare mi-au spus ca hotul a intrat in casa, simplu, fara sa forteze usa, doar deschizand-o usurel. Deh, omu` a scapat din vedere ca traieste in Romania si a uitat s-o incuie! Hotul, mai smecher si foarte abil, a zis ca daca tot este descuiata usa, de ce sa nu intre? Si a intrat. A dat roata cu ochii prin hol, a vazut mileurile macrame din snur dublu de pe masuta si telefonul mobil. Cum din vanzarea mileurilor nu se fac bani de-o bere, a zis sa puna mana pe mobil. Marea mirare a hotului a fost ca telefonul facea parte din reteaua “Orange”(PDL) si pentru ca nu a suportat culoarea, l-a subtilizat cat ai zice “Base”. Imediat, ofiterii de la interceptari au purces la treaba in identificarea noului proprietar, dar au constat cu stupoare ca acesta trecuse deja intr-o alta retea.

PS: am niste rude la tara care m-au rugat sa le cumpar cateva ziare pentru a le folosi la WC. Dimineata am cumparat ziarul “Realitatea Media”, publicatie patronata din spate de catre “famiglia” Craciun, din care face parte si un fost securist, ex-sef al SRI Neamt.

De acolo am aflat ca actualul sef al SRI Neamt a fost pradat de un telefon mobil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu