EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

luni, 12 decembrie 2011

Seful SRI Neamt a ramas fara telefon

Grandele baietilor cu ochi albastri de la noi din judet a fost zilele trecute in vizita la socrul sau. A intrat in casa, a lasat telefonul de serviciu pe o masuta din hol si s-a dus glont in sufragerie sa barfeasca despre marirea de salariu pe care crede el ca o merita. Tot judetul stie ca a pus umarul la eradicarea clanurilor interlope nemtene compuse din oameni de afaceri cu statul, politisti, sri-isti, politicieni, avocati, procurori si judecatori, dar nimeni nu vede asta de parca toti ar fi dat in orbul gainii.

Sursele mele de informare mi-au spus ca hotul a intrat in casa, simplu, fara sa forteze usa, doar deschizand-o usurel. Deh, omu` a scapat din vedere ca traieste in Romania si a uitat s-o incuie! Hotul, mai smecher si foarte abil, a zis ca daca tot este descuiata usa, de ce sa nu intre? Si a intrat. A dat roata cu ochii prin hol, a vazut mileurile macrame din snur dublu de pe masuta si telefonul mobil. Cum din vanzarea mileurilor nu se fac bani de-o bere, a zis sa puna mana pe mobil. Marea mirare a hotului a fost ca telefonul facea parte din reteaua “Orange”(PDL) si pentru ca nu a suportat culoarea, l-a subtilizat cat ai zice “Base”. Imediat, ofiterii de la interceptari au purces la treaba in identificarea noului proprietar, dar au constat cu stupoare ca acesta trecuse deja intr-o alta retea.

PS: am niste rude la tara care m-au rugat sa le cumpar cateva ziare pentru a le folosi la WC. Dimineata am cumparat ziarul “Realitatea Media”, publicatie patronata din spate de catre “famiglia” Craciun, din care face parte si un fost securist, ex-sef al SRI Neamt.

De acolo am aflat ca actualul sef al SRI Neamt a fost pradat de un telefon mobil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu