EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

vineri, 2 decembrie 2011

Cu totii la biserica ortodoxa din orasul Sfantu Gheorghe-1 decembrie 2011

Posted by Picasa

15 comentarii:

  1. Stimate Mihai,ce deosebire exista din pct.de vedere organizatoric si politic intre Partidul Pentru Patrie si Org.Noua Dreapta ??? Multumesc !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Valy, N-am auzit in viata mea de Partidul Pentru Patrie, dar imi amintesc de revista Pentru Patrie, organul de presa al securitatii lui Ceausescu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma refeream la partidul creat in 1993 de cei din Rezistenta Anticomunista din Carpati si nu numai ..De Ogoranu,Maftei etc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sincer, acum aud pentru prima data de partidul asta. Recunosc ca nu m-a interesat niciodata viata politica, ce partide exista in Romania si care este scopul lor, dar m-ai facut curios in legatura cu acest partid. Oricum, din ceea ce stiu, toate, dar absolut toate partidele asa-zis romanesti ce activeaza pe scena politica sunt creatii ale structurilor de securitate pro-Rusia sau Ungaria.

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci sa inteleg caci Ion Gavrila Ogoranu cel cautat de securitate 29 de ani a fost pro-rus sau pro-ungur ??? Si H.Sima era jidov ??? Cam multe incoerente ! Nu crezi ???

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu despre ce incoerente vorbesti, n-am spus niciodata ca Ogoranu era pro nu stiu cine sau pro nu stiu cum. Deasemenea, n-am afirmat nici de H.Sima ca ar fi fost jidov si nici nu ma intereseaza acest aspect, in primul rand toti fiind fiinte ale lui Dumnezeu. In schimb am curajul sa afirm ca toate partidele aparute in Romania imediat dupa decembrie 1989(primii 3-4 ani, `90 -`93) sunt creatii ale serviciilor straine. In rest, Dumnezeu cu mila. Daca erau partide romanesti, crezi ca astazi Romania arata in halul in care este? Romania a fost, este si va fi o anexa a Rusiei, iar Rusia nu lucreza direct, ci prin Buda-pesta, adica prin vest. Entiendes?

    PS: Partidul Pentru Patrie!!? Habar n-am cine sunt! Au aparut in 1993? Pai pana acum, ce-au facut? Sa fim seriosi! Totusi, au trecut de atunci vreo 18 ani, ani in care nu am auzit nimic de acestia, probabil pentru ca erau prea bine “controlati” sau foarte incompetenti. In schimb am auzit mai multe despre Noua Dreapta si chiar cred in aceasta organizatie, in ciuda tuturor barfelor vehiculate. Legionarii fac, nu palavragesc, iar Noua Dreapta chiar a punctat cateva capitole importante. De Noua Dreapta se mai aude din cand in cand. De PPP, nimic! Zero barat, pentru ca si oamenii sunt zero. Lipsa de organizare si determinare, iar pe mine asta ma intereseaza cel mai mult. Politica, mai la urma, ca si asa e degeaba. Daca ar fi dupa mine, as desfiinta-o, pentru ca mai mult incurca lucrurile, decat le descurca.

    RăspundețiȘtergere
  7. Deci sa inteleg caci ptr.dumneavoastra legende precum Ogoranu,Arnautoiu si multi altii nu inseamna nimic.Ce pacat !!! Vorbiti permanent de manipulare bolsevica,dar cred ca adevarata manipulare o faceti voi extremistii,care nu aveti nimic de aface cu nationalismul si valorile romanismului in general...Semanati praf si culegeti cenusa,batandu-va joc de cei schingiuiti la zarca Aiudului sau impuscati in Carpatii lui Tepes...Ce pacat !!! Nu ???

    RăspundețiȘtergere
  8. Apropo,cum se face ca un sarb este liderul "nationalistilor" rumani din Banat ??? Cand ei sarbii de mantalitate "cetnica"ne batjocoresc romanii din Valea Timocului,Voijevodina si ne falsifica istoria ??? Ce faceti actionati prin acelasi nivel de crima ca si in anii"40"??? Sau de fapt faceti un diversionism mascat si injghebat sub simbolurile "secerei si ciocanului"post-decembriste....Explikova ???

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum poti sa minti asa frumos "nea Mihaita",declarand ca nu ai auzit niciodata de Partidul Pentru Patrie "Totul Pentru Tara" ? Cand aceasta formatiune exista deja postata si pe "goaga al lui goagal"? Chiar atata ura si inversunare ? De ce ? Ptr.interese obscure la care rumanii sa fie iarasi si din nou "varfuri de lance" ???

    RăspundețiȘtergere
  10. Ho,ho,ho, dragul mosului! Observ ca te-ai cam aprins! Ai intrat pe terenul meu si imi place sa polemizez cu tine pan` la nesfarsit. Sa o luam pe rand:

    1. N-am spus ca legende precum Ogoranu sau altii nu inseamna nimic pentru Miscarea Legionara. Am tot respectul fata de acesti oameni care au luptat impotriva bolsevizarii Romaniei.
    2. Nu sunt extremist de nicio culoare. Nu stiam ca daca fluturi steagul pe strazile patriei si strigi lozinci pro-romanesti in “Tinutul Secuiesc” esti extremist! Stiai ca in ultimii 22 de ani nicio formatiune politica ori de alta natura nu a marsaluit in Miercurea Ciuc ori Sfantu Gheorghe? De ce? Acolo nu e Romania? Acolo nu exista romani?
    3. Am promovat si promovam inca valorile romanismului, nu numai in tara, ci si peste hotare, prin filialele noastre din R.Moldova si Italia. Deasemenea facem frecvente donatii de carti romanlor din afara granitelor tarii. Apropo. Ai fost vreodata in Transnistria cu vreun transport de carte romaneasca? Dar in Serbia ori Ucraina? Ce usor vorbesti! E simplu de acolo din Spania sa palavragesti!
    4. Orice OM, indiferent de etnie, nascut pe acest pamant este roman.
    5. Marsurile pro-romanesti din Balti, Orhei, Chisinau, Targu Mures, Miercurea Ciuc, Sf. Gheorghe si donatiile de carti facute romanilor din Maramuresul istoric, Cernauti, Hlibova, Tiraspol, Tighina sau Valea Timocului sunt considerate de tine drept diversiuni? Foarte tareee!!!
    6. Cel mai obscur interes al meu e sa-mi promovez limba si neamul acolo unde dusmanii tarii ne impiedica. Stiai ca Romania este singura tara din lume inconjurata de romani?
    7. De PPP chiar nu am auzit. Crede-ma. Noua Dreapta exista si pe “goagal”, dar si in strada. Ba exista si are parteneriate cu alte formatiuni din afara tarii inregimentate in FNE(Frontul National European). An de an participam peste tot in Europa la intruniri cu formatiuni patriotice din celelalte tari cu care efectuam diferite schimburi de experienta. Deasemenea, invitam la intrunirile noastre patrioti din FNE.

    Reamintesc ca suntem cea mai puternica ORGANIZATIE patriotica din Romania, recunoscuta si p e plan mondial, datorita abilitatilor noastre de comunicare. Deviza noastra: fapta, nu vorba! In politica se vorbeste si nu se face nimic.
    Sunt o groaza de “crestini” invidiosi pe succesul nostru, dar asta nu ne intereseaza. Misiunea noastra este ROMANIA.

    RăspundețiȘtergere
  11. Omule jocul caror "agenturi"il faceti ??? De ce minti si spui ca nu ai auzit niciodata de PPP "Totul ptr.Tara"? De cei care au fost succesorii Miscarii Legionare trup si suflet .Cum se poate sa mintiti poporul cu atata inversunare ??? Cum se poate sa preluati un patrimoniu cultural si de jertfa a unor persoane ce si-au dedicat si distrus viata in numele romanismului ca voi sa va autointitulati "legionari",atunci cand lumea va cumpara pe "30 de arginti"Toate argumentele tale,precum ca faceti una sau alta sunt de apreciat,insa nu pot sa accept si sa sustin minciuna si ipocrizia platita din "sudoarea prostilor".Va consideram,"romani adevarati",dar constat ca mosteniti spiritul si tradarea "putorilor din Roma"care au invadat pamantul strabunilor nostrii in urma cu doua milenii ...

    RăspundețiȘtergere
  12. Aveti"respect"fata de persoane si legende gen Ogoranu,dar nu le promovati.Va promovati si slaviti doar pe voi,ca si cand voi ati fii "rumanii,romanilor".Acest Ionescu,cine se crede succesorul lui "Himler"sau"politrucul lui Stalin"? Aveti relatii de prietenie cu toti cei ce sunt impotriva poporului roman si al neamului romaneasc:sarbii,rusii,bulgarii.Adica cu cei ce au batjocorit si batjocoresc poporul roman de sute de ani.Te-am intrebat de ce un cetnik,este liderul romanilor banateni ? Sau poate ca banatenii,nu-si pot "instaura"un lider propriu ??? Trebuie sa vina un dusman al poporului roman sa-l coordoneze ! Cata tragedie !Nu crezi ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Dragul meu, imi place polemica doar daca este sustinuta de afirmatii care pot sa descopere in noi pareri din care si unul, si celalalt au de invatat.
    Faci cateva acuze foarte grave, lipsite de substanta, pe care nu le impartasesc si nici nu-mi doresc sa-mi bat capul cu ele.
    In incheiere, iti urez o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  14. Stimate domn,la varsta"batrana"la care am sjuns,consider ca am invatat destul de multe.Insa asa cum iti spuneam in comentariile anterioare ,sunt anumite principii care trebuiesc respectate.Consider eu ca politica,indeosebi cea nationalista,trebuie facuta clar si precis,mai ales atunci cand dorim sa punem:neamul,poporul si tara deasupra tuturor intereselor.Ce devine asa deranjant cand cineva doreste adevarul despre ceva sau cineva ? Te intreb a treia oara de ce un sarb in fruntea asa-zisilor nationalisti din Banat ? De ce relatii cu cetnicii sarbi,nazistii "ataka"sau neo-nazistii rusi ? De ce facem fratii cu dusmanii de veacuri ai poporului ruman ? Si anume asa-zisele popoare de sorginte slava !De ce vedem doar in unguri unicii dusmani ai poporului roman ? Care ce-i drept si sunt.Din cauza unor politruci ca voi poporul roman indura saracia si umilinta zilnica,iar noi cei de afara suntem condamnati "pieirii"si asimilarii fortate ca si emigranti,transformati in "unelte de munca"de catre tarile gazda...Cata apa de ploaie !

    RăspundețiȘtergere
  15. Stimate domn,considerand ca ar fii trebuit sa primesc un raspuns corect la cele intrebate mai sus,lucru care nu s-a intamplat,doresc sa-mi cer scuze ptr.anumite declaratii facute pe fondul unui"val de incalzire"tipic rumaneasca.Deasemenea doresc sa reiterez faptul ca orice roman care simte cu adevarat acest lucru in venele sale,ar trebuii sa cunoasca cu adevarat "cararea"pe care trebuie sa o urmeze atunci cand se trateaza de destinul propriului sau neam...Multumesc !

    RăspundețiȘtergere