EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

joi, 8 decembrie 2011

Articol publicat in Ziarul de Garda.ro

Noua Dreapta se opune intrarii Romaniei in Schengen


Noua Dreapta crede ca intrarea Romaniei in spatiul Schengen ar fi o mare greseala. Liderii miscarii considera ca acest pas ar fi in detrimentul romanilor din tara, dar si a celor din afara granitelor. Mihai Tuburlui, liderul din Neamt, coordonator al activitatii in intreaga Moldova crede ca acest pas va conduce si la cresterea infractionalitatii. „Romania este singura tara din lume inconjurata de romani. Avem romani in Ucraina si in Republica Moldova, tari care nu sunt in UE. Sunt peste 4 milioane de romani, care ar avea de pierdut, peste care se va pune o veritabila Cortina de Fier. Schengen pentru noi, romanii din Romania, inseamna trafic de organe, prostitutie, si trafic de armanent. Vor fi ilegalitati de tot felul. Se va intensifica si traficul de tigari din est. Cred ca de intrarea României in aceasta zona se va bucura si Rusia si Ungaria“, a spus Mihai Tuburlui.

Presedintele Noii Drepte, avocatul Tudor Ionescu a adresat un comunicat care vine in intampinarea intalnirii Consiliului European de la Bruxelles, de pe 8-9 decembrie.

2 comentarii:

  1. joi, 8 decembrie 2011
    FRATI ROMANI, TARA NE ESTE FURATA SI NOI DORMIM IN OPINCI ??????


    Ce mai mare tampenie vad acum. Criminalii de la conducerea tarii au spus pana acum ca, am luat cele mai bune masuri cu taierea salariilor si acum ce vad ???
    Vad ca avem de platit inca 5-7 miliarde de euro la UE, fara a mai primi banii promisi, pentru salvarea Greciei, Spaniei, Portugaliei. Si noiiiiiiii ????? Cu masurile corecte ???????? Ce facem ??????? Murim cu zile ............. Ei traiesc foarte bine in continuare ca au societate civila. Noi ????? ce primim in schimbul dobitociei noastre.... Ca au fost masurile cele mai CORECTE......
    LUCRURILE SUNT IN DESFASURARE.... NU AVEM SCAPARE DE LA MOARTE !!!! BRAVO GRECILOR CA AU TRAIT, TRAIESC SI VOR TRAI BINE PE BANII NOSTRIIII.... CARE AM LUART CELE MAI BUNE MASURI.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Stai sa vezi ce o sa se intample cu noi in anul ce vine, atunci cand vom plati primele transe din imprumuturile luate de la troica financiara(fmi-bm-ce)plus ratele, dobanzile si penalitatile din banii luati de la bancile comerciale straine ce activeaza in Romania, cuantumul lor ajungand la aproximativ 16 miliarde de euro, 1/2 din necesarul bugetului tarii noastre pentru plata salariilor, pensiilor, si a altor ajutoare sociale.

    RăspundețiȘtergere