EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

marți, 1 noiembrie 2011

Monarhia, periculoasa doar pentru laboratoarele securitatii lui Basescu

In ultimul timp curentul monarhist este intr-o continua crestere, in ciuda afirmatiilor jignitoare pe care tov. Basescu le-a facut despre regele Mihai. Este clar pentru toata lumea ca aceasta forma de organizare a statului roman in care traim astazi, de tip republica, nu prinde pe aceste meleaguri. Stim ca republica ne-a fost impusa cu forta de hoardele bolsevice venite dinspre est, dar sprijinite de evreii israeliti din vest. Ce este si mai interesant, e ca urmasii bolsevicilor de atunci, vor ca astazi sa readuca pe aceleasi pamanturi, monarhia, doar ca, de aceasta data, implicarea israelitilor este exclusa din plan. De ce? Pentru ca intre timp israelitii si-au creat propriul stat, ba mai mult, au conceput chiar Uniunea Europeana. Intotdeauna am afirmat ca asistam fara sa vrem, de vreo doua secole, la o batalie a celor doua mari blocuri evreiesti, rusesti si israelite.

SIE si SRI se afla in alerta maxima.
Stim ca actualele servicii romanesti de securitate, SIE si SRI sunt sprijinite(conduse) de catre MOSSAD si nu fac parte din noua constructie europeana pe care Rusia ne-o pregateste. De ceva vreme, pe fondul slabirii Uniunii Europene, Rusia vrea sa-si impuna propriul ei plan de dominatie asupra Europei, Uniunea Euroasiatica vroind sa fie in viitor inlocuitorul defunctei constructii europene de tip israelit, asa-numita Uniune Europeana. Semnele disparitiei acesteia sunt tot mai clare si este doar o chestiune de cateva luni, poate chiar de un an, pana vom asista cu totii la ceea ce preconizeaza toata lumea. De toate acestea va profita Rusia si, paradoxal, va invinge si de aceasta data Europa, singura, doar prin parghiile economice create din 1944 incoace, fara sprijinul blocului evreiesc-israelit, ci doar a curentului monarhist.

Regele Mihai este sluga rusilor”(T. Basescu-22 iunie 2011)
Din pacate, Basescu are dreptate, regele Mihai fiind sprijinul rusesc de instaurare a monarhiei si implicit al noii constructii Euroasiatice. Dar romanilor incepe sa le placa monarhia in dauna republicii! Cum o contracaram, se intreba diriguitorii tarii laolalta cu actualele structuri de securitate, repet, israelite? Pentru ca regele Mihai este intr-o continua crestere de popularitate, iar PNTCD-ul nu poate capta atentia monarhistilor, lucratorii din laboratoarele securitatii lui Basescu(sluga evreilor-israeliti) pornesc la contraatac, dorind sa puna piedica curentului de tip monarhist-rusesc. Cum? Inventand un alt curent monarhist, dar de data aceasta, de tip israelit, mostenitorul tronului Marii Britanii, printul Charles fiind numai bun de promovat pe aceste meleaguri romanesti.
Misiunea securitatii lui Basescu: printul Charles este bun, regele Mihai, nu. Asta vor sa inoculeze in capul romanilor baietii cu ochi albastri, specialistii in diversiuni cautand tot felul de asocieri de sange dintre printul Charles si fosti domnitori ai principatelor romane. Acestia n-au cautat prea mult, Vlad Tepes sarind la cotitura gata sa-i ajute. Si dai cu prosteala pe toate canalele tv, ca astfel romanul sa nu se abata de la linia trasata de urmasii lui Israel. Vreti monarhie? Poftim, luati-l pe printul Charles! El este alesul, el e unsul lui Dumnezeu pe pamantul romanesc. Printul Charles este bun, Regele Mihai, nu. Ca tot isi doreau romanii un urmas al lui Vlad Tepes! (va urma)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu