EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

marți, 8 noiembrie 2011

8 noiembrie 2011 - dorinta mea

Astazi este sarbatoarea Arhanghelului Mihail, patronul legionarilor. Ca orice roman, am o dorinta. As vrea sa dispara din viata publica vreo cateva nume. Iata 10 indivizi de care nu mai vreau sa aud in viata mea:

1. Ion Ilici Iliescu(carpa KGB-ista, spion)- fost presedinte al Romaniei, cel care a confiscat idealurile revolutiei romane din decembrie 1989, promovand in toate functiile statului roman, nomenclaturisti comunisti si tortionari securisti, vinovat de moartea celor peste 1.000 de tineri ucisi dupa data de 22 decembrie 1989.
2. Petre Roman(reteaua Caraman, spion)- fost primul ministru al Romaniei asa-zis libere, cel care a inceput distrugerea economiei nationale declarand ca industria Romaniei este “un morman de fiare vechi”
3. Virgil Magureanu(Imre Asztalos, spion)- fondator si fost director al SRI, gloata de tradatori care ne-a facut o gaura in inima tarii vanzand judetele Harghita si Covasna ungurilor.
4. Mugur Isarescu(spion)-guvernator, distrugatorul monedei nationale.
5. Theodor Stolojan(spion)- fost premier(afacerea “Megapower”), cel care a confiscat valuta tuturor romanilor
6. Emil Constantinescu(spion)- fost presedinte(afacerea “Tigareta”), cel care a renuntat la romanii din Ucraina, semnand un tratat rusinos
7. Calin Constantin Anton Popescu-Tariceanu(spion)- fost premier liberal, vanzatorul platoului continental al Marii Negre
8. Elena Udrea(spioana)- ministresa dezvoltarii camarilei neo-staliniste-pdl-iste, implicata in afacerea mafiota-ruseasca "Alro Slatina", fosta si actuala “proasta satului”, parasuta lui Base`(m-am saturat de ea ca de mere padurete)
9. Adrian Nastase(spion)- fost premier socialist, vanzatorul BCR si Petrom, perlele economiei romanesti
10. Emil Boc(prost)- inca premier al Romaniei, cel care a indatorat tara in ultimii doi ani cu peste 55 miliarde de euro, imprumutand bani de la bancile straine din Romania, FMI-BM-CE, terminatorul economiei romanesti

Sper ca Arhangelul Mihail sa-mi indeplineasca umila mea dorinta, daca nu cer prea mult. Mai mult ca orice pe lume, cred in justitia divina.

2 comentarii: