EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

vineri, 2 septembrie 2011

Care sunt itele afacerii "Rosia Montana"?

Doar o Europa Unita ne tine Rosia Montana in viata.
In cancelariile occidentale si in lumea masonica(lumea evreiasca) se vorbeste tot mai des de faramitarea Europei si distrugerea monedei unice. Dupa mai bine de jumatate de veac, facatorii de noi ordini mondiale au observat ca Europa Unita nu poate avea sorti de izbanda si era de asteptat ca la un moment dat totul sa se naruie, asa cum de-a lungul istoriei s-a intamplat si cu alte imperii, cunoscandu-se faptul ca nimeni si nimic nu este pentru totdeauna. Evident ca niciunei natiuni nu-i convine sa munceasca pentru o alta, iar exemplul perfect si destul de recent al Greciei, o tarisoara plina de putori, pentru care toate celelalte 26 de tari din blocul UE trebuie sa munceasca, va este la indemana. Din pacate pentru Romania, disparitia Europei Unite va fi urmata si de distrugerea statului national unitar roman, iar urmarile pot fi dezastruoase din punct de vedere teritorial, stiindu-se ca soarta acestei tari era deja pusa pe tapet inca din anii `90 si doar iscusinta unor generali destoinici ai Armatei Romane, devotati cauzei nationale, au stiut cum sa tina tara asta unita.
Intelegerea celor care hotarau peste capul Romaniei era si este inca, urmatoarea: Romania cedeaza Ardealul Ungariei si isi recupereaza teritoriile pierdute la data de 23 august 1939 atunci cand Hitler si Stalin hotarau soarta noastra prin rusinosul pact Ribbentrop-Molotov. Din fericire pentru noi, inca nu s-a intamplat asta, dar…urmeaza.
Basescu, aurul si ardelenii.
De vreo saptamana in Romania parca a inceput febra aurului, spiritele fiind incinse insusi de presedintele acesteia. Traian Basescu, stiind adevarul despre faptul ca tara pe care o conduce, la un moment dat va ceda Ardealul ungurilor, asa cum prevede protocolul secret dintre serviciile de informatii ale Sua, Israel, Ungaria, Moldova si Rusia, face presiuni tot mai mari pentru ca macar o mica parte din aurul de la Rosia Montana(4%) sa mai apuce drumul Bucurestiului. Stie domnia sa ce stie, dar tine totul la secret! De ce nu are curaj sa spuna lumii intregi ce soarta ne-au hotarat Marile Puteri atunci cand UE va disparea? Ce este atat de dificil sa spui romanilor ca in scurt timp(2-5 ani) Ardealul va reveni Ungariei? De ce accepta ca tara sa dispara din granitele actuale?

Concluzie:
Romania se afla intre ciocan si nicovala sau intre a fi sau a nu fi si e clar pentru toata lumea ca tara noastra isi va modifica granitele pierzand toate bogatiile solului si subsolului ardelenesc. De asta ungurii se bat pentru ca la Rosia Montana sa nu se inceapa inca exploatarea aurului de catre canadienii de la Gabriel Resources. Nu le convine ca aurul ce li se cuvine prin protocolul secret, semnat de sefii serviciilor de informatii mai sus mentionate sa ajunga pe mana canadienilor. Asta este parerea mea pe care am dedus-o punand totul cap la cap si va rog sa nu mi-o luati in considerare. Sper sa ma insel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu