EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 28 septembrie 2011

Articol aparut in Ziarul de Garda - 28. sept. 2011

„Noi promovam elitele, în Partidul Nationalist nu au ce cauta indivizi ca Stavarache si Pinalti“afirma Mihai Tuburlui, liderul Noua Dreapta, Regiunea Moldova. Partidul Nationalist se afla în procedura de înregistrare la Tribunalul Bucuresti.

Mihai Tuburlui, liderul Noii Drepte din Moldova, afirma ca Partidul Nationalist a intrat în procedura de înregistrare la Tribunalul Bucuresti. Desi erau necesare doar 25 de mii de semnaturi, militantii nationalisti au strans peste 38 de mii. „Suntem într-o faza înaintata de înregistrare a formatiunii politice. În maxim 30 de zile vom primi raspuns de la Tribunalul Bucuresti“, a spus Mihai Tuburlui. Liderul moldovean crede ca este posibil ca înregistrarea partidului sa întâmpine dificultati, deoarece ideile nationaliste nu sunt privite cu ochi buni. „Sper sa nu avem dificultati cu înregistrarea. În cazul partidului lui Dan Diaconescu, piedicile au fost intentionate, pentru a i se face publicitate“, crede Tuburlui.
Partidul Nationalist cauta elitele cu viziune de dreapta
Politica nationalistilor se va baza pe promovarea elitelor si a ideilor crestin-democrate. Dupa ce partidul va fi recunoscut, liderii isi doresc atragerea politicienilor cu viziune de dreapta din zona PNL- PDL. „Acum PNL este de stânga. Desi a ajuns un partid foarte mic, el este destul de coagulat. Aceasta formatiune a contribuit cu oameni la formarea PDL-ului si UNPR-ului. Totusi, în conjuctura USL-ului, oamenii de dreapta nu se mai regasesc“, a mai spus liderul nationalist.

Desi Noua Dreapta si-a exprimat anterior dorinta de a-l atrage pe Romeo Stavarache in randurile sale, acum aceasta varianta este exclusa. Primarul Bacaului este considerat de nationalisti un politician fara viitor. ”Avem zeci de mii de tineri care au terminat facultati de prestigiu in strainatate. Acesti tineri trebuie sa conduca tara. Vrem sa iasa la suprafata elitele si sa scapam de gunoaiele care ne conduc. Fireste, nu avem nicio treaba cu indivizi ca Stavarache sau Pinalti (Gheorghe Stefan) si nu vrem sa intre in partidul nostru. Sunt politicieni care cauta sa se imbogateasca, nu se gandesc la viitor, ci doar la prezent. Noi vrem tineri, nu oameni care mai au de trait 10 ani“, a spus Mihai Tuburlui.

Sursa: Ziarul de Garda.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu