EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

duminică, 12 iunie 2011

Reorganizare teritoriala, dar pe banii cui?

E clar pentru toata lumea ca ce viseaza prezidentul nostru noaptea, aplica ziua la televizor. La inceputul acestei saptamani, specialistul number one in diversiuni de rit securistic, Traian Basescu, ne-a mai aruncat o petarda privind reorganizarea teritoriala a tarii. Primul carmaci al patriei care actualmente se da de dreapta, a uitat ca romanii mor de foame, somajul e in floare, ca nu exista agricultura la nivel de secol 21, ca nu avem industrie, sosele, locuri de munca, ca suntem doborati de taxe si impozite care se duc in vilele si conturile maharilor din fostul PCR aflate prin Elvetia, Monaco ori Lichtenstein. Terminatorul Romaniei vrea sa reorganizeze tara? Ha, ha, ha ce gluma buna!
Cine va suporta toate cheltuielile unei posibile reorganizari teritoriale? Evident ca cetateanul platitor de taxe si impozite. Cat va scoate din buzunar? Ganditi-va un pic: certificat de nastere, buletin, pasaport, permis de conducere, acte de proprietate pe casa, acte pe autoturism. Total=250 euro/persoana. Sa zicem ca in Romania sunt cel putin 10 milioane de posesori de casa ori autoturism. 10 milioaneX250euro=2,5miliarde euro, bani care se duc la institutiile bugetare, culmea chiar ale Administratiei si Internelor. Bani pentru aparatul militienesc a lui Traian Basescu cu care va plati masluirea voturilor din 2012.
Ca cetatean al acestei tari, ce-mi iese la aceasta afacere pe care statul(clanul mafiot) o vrea facuta pe spinarea mea?

2 comentarii:

  1. Stimate Mihai,din aceasta afacere cum o numesti tu,castigul,este doar plata si supunerea fata de forta conducatoare a statului...Salutari Nationaliste !!!!!

    RăspundețiȘtergere