EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

sâmbătă, 25 iunie 2011

Diversiunea teritoriala, un bluf prezidential

Au trecut trei saptamani de cand clasa politica romano-maghiara aflata la putere se face ca se cearta pe chestiunea reorganizarii teritoriale. Scopul acestei galceve politice este cel de ascundere a problemelor economice pe care le traverseaza populatia. Ieri, politicienii din arcul guvernamental vroiau sa existe pe harta tarii 8 judete mari pentru a atrage fonduri de la UE. Astazi s-au sucit si au hotarat ca vor fi 8+2, adica 10 judete. Aud ca maine politicienii vor sa abandoneze aceasta idee pentru anul 2013. Cum? Gata cu cearta dintre PDL-UDMR-USL?! Ce vor mai dezbate televiziunile mogulilor? Cu ce se vor ocupa?
In toate aceste trei saptamani pline de istericale teritoriale, am fost contactat telefonic de tot felul de indivizi dubiosi care imi adresau o groaza de intrebari pentru a-mi afla parerea despre ceea ce se intampla in tara. Le raspundeam scurt sa inchida televizorul si sa se ocupe cu altceva. “Mihai, ne fura ungurii Ardealul!” Asa se plangeau interlocutorii mei, la telefon. Le raspundeam cu ce a afirmat Petre Tutea atunci cand a fost intrebat despre faptul ca ungurii ne vor Ardealul. “Daca trimitem toti caii din Romania la Budapesta sa se usureze, se inunda orasul”. Asta era raspunsul dat de marele Tutea. Simplu si fara prea mare bataie de cap.
Ce nu stiu insa romanii din tara noastra e faptul ca presedintele Traian Basescu are o intelegere secreta cu actualul premier maghiar, Victor Orban. Atunci cand in cele doua tari exista probleme economice, se inventeaza o diversiune cu tenta electorala. Castiga si unii si ceilalti. Ungurii isi ascund incapacitatea lor de a lupta cu criza, iar romanii cu prostia si ma refer aici la politicieni, indiferent de culoare. Asta se intampla de trei saptamani si-i rog pe toti romanii sa nu mai puna la suflet asa-zisele dispute teritoriale romano-unguresti pentru ca sunt doar niste gogorite, snoave bune de spus bebelusilor inainte de culcare. Atata timp cat Romania face parte din UE si NATO nu ne va lua nimeni nicio palma de pamant. Sper ca m-am facut inteles, iar fruntasii partidelor politice aflate la putere ar trebui sa lupte cu saracia in care se afla Romania si sa ne scuteasca de diversiuni cu tenta electorala, ca nu-i mai crede nimeni. Politicienii sunt prea idioti sa priceapa ca romanii nu sunt prostii lor pe care sa-i invarta cum vor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu