EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

sâmbătă, 16 aprilie 2011

Romania, din nou pe drumul dictaturii staliniste

Observ de o buna bucata de timp ca diferiti politicieni aflati in opozitie sunt foarte preocupati sa asocieze partidul aflat astazi la putere si imaginea presedintelui Romaniei, cu regimul nazist al lui Hitler. Ba sunt mult mai multi cei care il identifica pe Traian Basescu, cu insusi Adolf Hitler. Este total falsa aceasta alaturare si o sa va explic de ce. Nu vreau sa-l ridic pe Hitler in slavi, dar trebuie sa corectez perceptia celor care sunt fara voia lor intr-o mare eroare. Stim inca din anul 1945 atunci cand bolsevicii s-au declarat invingatori in cel de-al II-lea razboi mondial, castigand jumatate din Europa care a intrat fortat in sfera lor de influenta, ca istoria a fost scrisa dupa bunul lor plac. Din scolile pe care le-am absolvit cu totii am invatat ca nazistii au fost oamenii rai, iar comunistii salvatorii neamului. Tot din scolile comuniste am aflat ca nazistii au construit lagare de exterminare, ca au ucis 6 milioane de evrei si ca au distrus tot ce le-a stat in cale. Iata ca incet, incet au trecut 65 de ani de indoctrinare mincinoasa cu astfel de aberatii care te fac sa crezi ca acele orori ale trecutului ar fi fost adevarate. Misiunea bolsevicilor veniti din stepele Rusiei aici in Gradina Maicii Domnului, asa cum afirma despre Romania ultimul papa ce ne-a vizitat tara in urma cu cativa ani, a fost cea de spalare a creierilor romanilor care pare-se ca s-a indeplinit cu succes. O alta insarcinare pe care au avut-o cei veniti de la est de Nistru, a fost si cea de saracire a populatiei romanesti, tinandu-i astfel pe locuitorii acestei tari cu gandul numai la ziua de maine. Se stie ca atunci cand esti sarac, gandesti cu stomacul si nu cu capul. Sunt o groaza de studii stiintifice facute pe aceasta tema.

Hai sa vedem cateva asemanari si deosebiri intre Hitler si Stalin pentru a sti exact unde sa-l incadram pe cel care astazi conduce Romania. Stim ca Hitler si Stalin erau doua personalitati aproape identice. Cunoastem ca ambii erau doi straini in tarile lor de adoptie, Stalin fiind de origine georgiana, iar Hitler de sorginte austriaca. Amandoi erau doi conducatori a doua mari imperii. Hitler era un foarte bun orator care si-a castigat un binemeritat loc in inimile germanilor ajungand astfel unul din cei mai lideri europeni ai acelor vremuri, Stalin neaparand foarte des in fata oamenilor cu discursuri mobilizatoare, reusind sa ajunga in fruntea tarii prin diferite tertipuri. I se mai spunea si diavolul, pentru ca nu s-a dat in laturi de la nimic atunci cand a fost vorba sa puna mana pe putere, ucigand cu sange rece pana si pe cei mai apropiati sfatuitori ai sai. Sa nu uitam ca Lenin nu si l-ar fi dorit la conducerea sovietelor. Hitler a luptat pentru poporul german, Stalin impotriva propriului popor. Hitler a construit lagare de munca unde evreii saraci cu precadere cei de samanta israelita care nu apucasera sa ia drumul Americii din lipsa de bani, erau angrenati in diferite munci care alimentau infernala masina de razboi a Germaniei, Stalin construind lagare de exterminare unde erau ucisi cetatenii sovietelor pentru a face loc unei alte natii, celei jidanesti de radacina khazara(falsi evrei). Aduceti-va aminte de milioanele de ucrainieni ucisi prin infometare in iarna anului 1932.

Pentru mai multe explicatii si pentru aflarea adevarului urmariti cu atentie filmul postat pe acest blog: “povestea sovietelor” . Va veti lamuri cu cine seamana actualul conducator al Romaniei si care sunt metodele pe care acesta le foloseste la exterminarea propriului popor.

Un comentariu:

  1. Stimate Mihai,nu vreau sa comentez nazismul sau bolsivismul,ansa vreau sa spun un lucru clar:ptr.mine personal Hitler,este net superior lui Stalin.Sigur nu vreau sa comentez de ce si cum?,dar un lucru este sigur bolsevicii au distrus tot ceea ce avea poporul roman:integritatea statului national roman.Paste Fericit!!

    RăspundețiȘtergere