EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

vineri, 8 aprilie 2011

Manastirea Petru Voda - ultima reduta legionara

3 comentarii:

  1. Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe cuviosii calugari si sa-i de-a sanatate Staretului Iustin Parvu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu sa-i ajute sa duca mai departe credinta legionara si sa nu se lase influentati de alti ticalosi care dau tarcoale acestei manastiri cautand sa o discrediteze.

    RăspundețiȘtergere
  3. AM fost pe 20 martie la manastiri si am crezut ca e o coincidenta ca , crucile de la Sihastria si Petru Voda din cimitir sint una si aceeasi cu ea de la mormintul Capitanului dar cum nu cred in coincidentze ....bravo lor ...eu merg des sa ma rog a imi ajute Dzeu si chiar de la ultimul tur mi-a ajutat enorm si mi-am rezolvat multe treburi....Domane ajuta si la ceilalti

    RăspundețiȘtergere